Jeg elsker deg og jeg trenger deg så inderlig …

Uansett hvordan du bruker å uttrykke deg, si de viktigste ordene du kan si, så ofte du kan uten at det blir for ofte. Det er ikke lett, men akk så viktig. Minst en gang i døgnet bør du si det; Jeg elsker deg så inderlig min kjære. 

Patetisk, platt og oppbrukte ord mener mange, floskler uten betydning mener andre.

Ironisk nok er det selveste Miley som har laget denne fantastisk pop-hiten om de viktige ordene. Miley Cyrus er vant til å skape overskrifter om alt annet enn kjærlighet. Hun er vovet og vulgær i det ene øyeblikket, men synger kjærlighets-ballader som en hel verden har trykket til sitt bryst.

Du må øve om du synes det er vanskelig, klarer du ikke å uttrykke deg på en ærlig og ekte måte, kan det være en ide å spille av denne låte til den som fortjener den. Det kan ihvertfall ikke misforstås.

Du bør tørre å si de viktigste ordene før det er for sent. Kan hende det er med på å redde både deg og forholdet ditt. Du må si det….

 

Foto: Flickrs/ cneefs

Vargas

3 thoughts on “Jeg elsker deg og jeg trenger deg så inderlig …

  1. Hei Hild

   Hverdagen vår har en tendens til å være for travel til de virkelig viktige tingene i livet. Vi bør bli flinkere til å uttrykke takknemlighet og kjærlighet til de som er viktigst for oss.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.