JEG ER SÅ TJUKK, BLIR FETTSUGING ETTER JUL!

Dette innlegget er skrevet av bloggeren Fitfager.com Vi gjør oppmerksom på at innholdet på denne bloggen har 18 års aldersgrense!

1905988-11-1418440275153

 

Jeg er tjukk, feit, ekkel og et drog! Slankeoperasjon er det jeg bør begynne å spare opp penger til hvis ikke jeg klarer å legge på meg et par kg til slik at jeg får det dekket av staten. Jeg har overflødig fett fra topp til tå og folk klarer ikke å se på meg uten å bli kvalm av fedmen min. Jeg er rett og slett helt grusomt overvektig og det er et under at jeg noensinne har klart å få meg kjærester.

Etter jul planlegger jeg å ta fettsuging fordi mange sier at jeg har tjukk deigete hengerumpe og at de vil spy av hele kroppen min. Jeg får høre at jeg er så stygg at jeg ikke bør vise trynet mitt utenfor døren og særlig ikke på internett! Noen synes faktisk at jeg er så feit og ekkel at jeg bør ta livet av meg i en garasje hvor ingen finner meg. Kanskje jeg må slutte å spise noen uker for at folk skal synes at jeg er fin. Kanskje jeg bør begynne å telle alle kaloriene jeg spiser og prøve å ikke få i meg mer enn 500 kalorier om dagen. Eller kanskje jeg skal gjøre alle en tjeneste og bare skyte meg selv?

Dette er tanker unge jenter kan plages av etter å få slike kommentarer som jeg får. Ikke alle jenter trenger en kommentar engang før spiseforstyrrelsene tar over livet deres. Jeg har vært nært innpå jenter med alvorlige spiseforstyrrelser som ikke spiser noe som helst som inneholder kalorier, de blir innlagt ofte og er veldig syke. Målet til mange som mobber meg på nett er sikkert at jeg skal bli usikker på meg selv og begynne å kaste opp

maten min helt til livet mitt er så ille at jeg ikke klarer å leve lengre. Det er sikkert ikke mange av dere som tenker over at andre jenter kan ta seg nær av hva dere skriver til meg. Kanskje jenter du er glad i sitter å ser på bilder av  meg med kommentarer som ”Du e så tjukk at det e pinlig at du legg ut bilda av dæ sjøl”, ”feite fittetryne, du e tjukk og ekkel” osv. Jeg veier mindre enn mange 15-åringer, hva tror dere de føler når de ser at jeg har en helt normalvektig kropp og dere kaller meg smellfeit og et ekkelt drog? Det er nemlig disse jentene som får plager på grunn av de stygge kommentarene dere gir meg.

Jeg er selvsikker, jeg trives så bra i min egen kropp at jeg legger ut bilder av meg selv naken og jeg er ikke litt feit engang. Rumpen min har en del fett og muskler og vet dere hva? Målet mitt har lenge vært å få stor veltrent rumpe fordi det er dritsexy, jeg elsker å få høre om hvor feit stor rumpe jeg har! Kunne jeg valgt hvilken som helst kropp i hele verden ville jeg ikke valgt en beinete tynn kropp, jeg er stolt av å ha litt fett for det er faktisk sexy! ♥

Så jenter: vær stolte av dere selv! Er dere tynnere enn meg, vær glad i kroppen deres. Er dere tykkerer enn meg, vær glad i kroppen deres. Har dere stor rumpe og hater det, vær dritstolt for gutter og menn med god smak liker jenter med en sunn og veltrent kropp! Jeg personlig synes at jenter som er tynnere enn meg ofte ser usunne ut og siden jeg er ME-syk (utmattelsessyndrom) så er det å vær usunt tynn noe av det siste jeg ønsker. Jeg vil se frisk og sunn ut slik at alle kan se at jeg har det bra selv om jeg også har mine dårlige dager som alle andre.

Flere bilder fra denne shooten finner du på Scandalbeauties.

Disse kommentarene fikk jeg på bursdagsnatten min, sånn er det å være blogger noen ganger. I mitt tilfelle er det sånn å være blogger hver dag så det kan være lurt å vurdere om blogging er noe du er nok psykisk klar for før du setter i gang. 


 


 

Og dette er bare Facebook.. I kommentarfeltene på blogginnleggene mine er det så drøyt at mange leser bloggen min kun for å se på alt hatet jeg håver inn!

– Ikke vær en mobber, det gjør ikke deg noe slankere, penere, mer populær i lengden eller lykkeligere. Jeg har selv mobbet, blitt mobbet og helt ærlig så er begge delene veldig destruktivt i ettertid. Fokuser heller på å finne deg selv for det er noe du ikke har klart hvis du har glede av å gjøre andre vondt(eller så er du en demon)!

Dette innlegget ønsker vi å dele fordi det gir et viktig budskap. Du som ikke klarer å la være å slenge med leppa til flotte kvinner, er enten misunnelig eller bare dum og ondskapsfull. «Miss Ninja» er faktisk en av Norges mest sexy kvinner og liker å vise seg fram, nettopp derfor er vi stolte over å vise henne fram også på denne bloggen.

Foto: Copyright: Fitfager.com

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.