Julegavetips- en Blow Job?

En stort mer personlig julegave skal det gått gjøres å gi, enn en orgasme i form av en oral levering, best kjent som Blow Job, ihvertfall fra filmens verden.

Lar den seg pakkes inn og åpnes som den mest spennende julegaven? Neppe. Men den kan kalles en personlig gave til deg fra meg. Da kan det være hva som helst, også en orgasme levert med kjærlighet.

Din fantasi er dine begrensinger, men det aller beste med å gi sex i gave, er det faktum at det nesten alltid er gratis.

Det å ikke kunne få orgasme kan for mange vært svært problemflyt og gå utover forholdet til sin partner på både kort og lang sikt. Derfor er det viktig å prøve å gjøre noe med det. Ofte sitter det i hodet, og man evner ikke til å sleppe seg nok løs. Derfor bør en slik julegave like mye være et fellesprosjekt om en av dere sliter med å nå klimaks.

Et problem som begge har stor glede av å løse, sammen.

rp_oral-sex333.jpg

Alt for mange par tar for lett på forholdet dem i mellom, alt for mange tar hverandre for gitt, og alt for mange par har plikt sex med sin partner fordi de ikke vet bedre. Skal man satse på forholdet, må man være to om det, da må man gå inn hundre prosent med hud, hår, den rette innstilling og med et brennende ønske om å lykkes.

For at et par skal forbli nettopp det i uoverskuelig framtid, må også sexlivet fungere optimalt. Ikke absolutt hver gang, men på det jevne bør det være ful klaff, både for han og henne.

Noen kvinner får orgasme under fødselen, andre når de trener på ben-apparater på treningssentret, andre kan puste seg til orgasme. Felles for alle disse merkelige og uvante stedene å oppnå klimaks er at det selvsagt skjer svært sjeldent og med noen få kvinner.

Visste du at noen menn kan klare å ejakulere bare ved å holde et lett press på undersiden av penishodet når penis er erigert?

Brått kan jakten på den perfekte orgasmen være det som faktisk lager utfordringer og problemer i et forhold. Ikke gjør en liten bagatell til en stor sak om den kan forbli en fillesak. Orgasmen er en bonus etter god sex, ikke jakt på den i det evige, ta heller en pause og la sex være noe dere ikke driver med for en periode.

Så kommer det av seg selv- både det ene og det andre. Lover.

Gi en orgasme i julegave, så kan vedkommende som er så heldig å få en slik eventyrlig gave selv bestemme når den skal innfris.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.