Kim Andreas Kristiansen- etterlyst for å ha tent på lik

Kim Andreas Kristiansen (23) er etterlyst, siktet for å tatt livet av sin stefar, Bjarte Hansen (58) og brent liket på et bål. 

kristiansen

Kim Andreas Kristiansen er kraftig bygd og er 164 centimeter høy Foto: Byavis.no

Liket av Bjarte ble funnet på et bål i Hafjell 14. august, politiet har nå gått ut med navn og bildet i et håp om at den siktede 23 åringen melder seg frivillig. Verken den etterlystes mobiltelefon eller bankkort har vært i bruk siden han kom i politiets søkelys og er siktet i denne bestialske drapssaken.

Politiet har ransaket en rekke leiligheter i Lillehammer-området etter tips fra publikum, men har ennå til gode å finne Kim Andreas Kristiansen. Ikke mange drap i Norge er og forblir uoppklart. Therese-saken og Orderud-saken er to av de mest omtalte sakene i moderne tid, der ingen gjerningsmann er dømt for drapene.

Politiet etterlyser Kim Andreas Kristiansen, foreløpig bare i Norge da det etter all sannsynlighet er grunn til å tro at han ikke har valgt å reise ut av landet, men det er ikke umulig. Har du sett den siktede eller har opplysninger i saken, ta kontakt med nærmeste politikammer.

Publikum som observerer eller har opplysninger om hvor siktede Kim Andreas Kristiansen oppholder seg bes om å ta kontakt med Gudbrandsdal politidistrikt på tipstelefon 488 86 818 eller telefon 02 800, heter det i pressemeldingen fra politiet.

Med bakgrunn i situasjonen utelukker ikke politiet at siktede kan være ustabil. Publikum oppfordres derfor til ikke å ta kontakt eller oppsøke siktede på egenhånd. 

Kilde og Foto: Byavis.no

Vargas

2 thoughts on “Kim Andreas Kristiansen- etterlyst for å ha tent på lik

 1. Jeg syns det er så frekkt av media å gi folk så feil intrykk av denne fyren her! Han er en fantastisk kul og hyggelig person. og ingen av oss vet egentlig ikke hva som har skjedd. Folk som er uviten blir jo redd og tror det er en farlig drapsmann på flukt i Norge og det er FEIL

  1. Hei Julie

   Jeg er redd du tar feil, så lenge Kim Andreas Kristiansen er siktet i en drapssak, og ikke gir seg til kjenne. Er han per definisjon en drapsmann på flukt.

   Det er medias ansvar å skrive om slike saker, og det er et drapsoffer i denne saken, og da er det en gjerningsmann. Hadde Kristiansen vært så uskyldig som du framstiller ham, hvorfor tar han da ikke kontakt med politiet?

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.