Kim Andreas Kristiansen (23) er etterlyst, siktet for å tatt livet av sin stefar, Bjarte Hansen (58) og brent liket på et bål. 

Liket av Bjarte ble funnet på et bål i Hafjell 14. august, politiet har nå gått ut med navn og bildet i et håp om at den siktede 23 åringen melder seg frivillig. Verken den etterlystes mobiltelefon eller bankkort har vært i bruk siden han kom i politiets søkelys og er siktet i denne bestialske drapssaken.

Politiet har ransaket en rekke leiligheter i Lillehammer-området etter tips fra publikum, men har ennå til gode å finne Kim Andreas Kristiansen. Ikke mange drap i Norge er og forblir uoppklart. Therese-saken og Orderud-saken er to av de mest omtalte sakene i moderne tid, der ingen gjerningsmann er dømt for drapene.

Politiet etterlyser Kim Andreas Kristiansen, foreløpig bare i Norge da det etter all sannsynlighet er grunn til å tro at han ikke har valgt å reise ut av landet, men det er ikke umulig. Har du sett den siktede eller har opplysninger i saken, ta kontakt med nærmeste politikammer.

Publikum som observerer eller har opplysninger om hvor siktede Kim Andreas Kristiansen oppholder seg bes om å ta kontakt med Gudbrandsdal politidistrikt på tipstelefon 488 86 818 eller telefon 02 800, heter det i pressemeldingen fra politiet.

Med bakgrunn i situasjonen utelukker ikke politiet at siktede kan være ustabil. Publikum oppfordres derfor til ikke å ta kontakt eller oppsøke siktede på egenhånd. 

 

 

Kilde og Foto: Byavis.no

Vargas

Pin It on Pinterest