Kjøper brukte truser- betaler godt!

Hva gjør du om du opplever å få en slik henvendelse? Det er nemlig en rekke perversiteter ute å rusler på seg der ute. Visste du at det finnes egne nettportaler for mennesker som tenner på tanken om å bli spist?

For en tid tilbake falt det en dom i Berlin i Tyskland der en person skal ha blept og spitt dømt for å spise et annet. I dette tilfelle var det altså ofret selv som ønsket å bli spist. I følge dette tvilsomme nettstedet var det ikke vanskelig å finne noen som var villig til både å drepe vedkommende. Det som gjør nettopp denne saken helt spesiell var kannibalen. Han jobbet nemlig som kriminalpoliti. 

Spist er spist, mann er mann.

– Jo så var det disse brukte trusene. For de mest normale så er dette ikke noe annet enn skitnet tøy man kaster på vask etter bruk og intet mer. For noen med fetisjer rundt sexy undertøy kan altså en brukt truse være den ultimate drømmen. Dessverre er det en del menn sm er villig til å gjøre alt de kan for å få tak i slike og betaler gjerne mye penger får å lykkes.

Du finner ikke annonser for det, da det er forbundet med seksuell avvik å hige etter andres undertøy, men som sagt det er mye rart der ute.

– For pengenes skyld er det kanskje fristedene å sende ei skikkelig sur truse i posten til den perverse avvikeren som sitter og napper i løken i ett eller annet avlukke et eller annet sted. Han tar vel neppe med seg trofeet med seg hjem til familien som ikke kjenner til den mørke hemmeligheten.

Fetisjer er så mangt, noen tenner på eldre damer, andre på svært unge jenter, noen på frodige damer, andre samme kjønn, noen på brukte truser, å bli tisset på og gjerne at andre ser på mens de selv har sex. Vi skal ha rom for alle typer mennesker med alle typer drifte i dette landet, men så lenge det er forbundet med avvik, bør de holde seg for seg selv.

Norsk lov er en god pekepinne på hvordan man skal oppføre seg.

Mulig man kommer unna med det meste pga politiets manglende ressurser, men ikke ta det for gitt at du slipper unna med å sende private meldinger til uvitende mennesker for å tilfredsstille egne behov. Mulig den brukte trusa blir brukt til noe helt annet enn det du håper på.

Så er du advart.

Får du henvendelser fra personer som er villig til å betale for dine brukte truser så gjør alt du kan for å komme i kontakt med vedkommende, deretter- når du har all info du trenger, bør du selvsagt politianmelde denne personene for trakassering.

– Tenner du på brukte truser bør du kanskje produsere dine egne. Det finnes nemlig både kjøpere og selgere av dette produktet som er et godt bevis på at vi lever i en syk verden. Fant blant annet «Hannas used panties» på Twitter, hun selger sine brukte truser til de som måtte være interessert.

Man skal ha respekt for menneskers drifter og lyster, og strengt tatt er det vel bedre å tenne på brukte truser enn å spise et annet menneske, men allikevel det er vel visse grenser? Eller er det ikke det? Er det rom for avvikere med sære drifter?

 

Foto: Flickr/ rocha.foto

Vargas

 

2 thoughts on “Kjøper brukte truser- betaler godt!

 1. Det er vanskelig å se om du fordømmer, eller aksepterer menn som kjøper brukt undertøy. Men la meg legge noe til i denne saken: Mange eiere av hannhunder opplever at de stjeler dametruser fra skittentøyet. Dette skyldes at disse trusene lukter av naturens sex-lokkemiddel, feromoner. Det er ingenting rart med at dette. Men det virker kanskje i mindre grad på mennesker, siden vi vasker oss så ofte og pruker parfyme ol.. Jeg ser ikke noe galt med kjøp og salg av brukt undertøy. Det er ikke noe galt med en mann som ønsker å lukte på en kvinnes intime kroppsdeler. Hvorfor anmelde noen for trakassering, for noe så uskyldig? Om han hadde lagt en hånd på meg, så ville jeg anmeldt. Men at noen stiller meg et spørsmål jeg ikke engang trenger å svare på, er for meg en bagatell. Jeg selger undertøy. Det er st stykke tøy. Ingen blir utnyttet, og ingen gjør noe ulovlig. Slik jeg ser det, er det win-win. Og ikke minst; mann er mann! camilla_star@outlook.com

  1. Hei Camilla

   Som du ser, står det så klokt i innlegget:

   «Man skal ha respekt for menneskers drifter og lyster, og strengt tatt er det vel bedre å tenne på brukte truser enn å spise et annet menneske, men allikevel det er vel visse grenser? Eller er det ikke det? Er det rom for avvikere med sære drifter?»

   Vi tør å ta debatten, vi skriver om tabubelagte temaer for å gjøre disse mindre «farlig» for folk som ønsker å normalisere normene.
   Vi dømmer eller fordømmer aldri noen, vi bare tar debatten.

   Salg av brukte truser finner man mange steder på nett, åpenbart fordi det er et marked.

   Takk for din kommentar, og lykke til med salget;)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.