Kvinner ser på andre kvinners pupper- forståelig nok!

Menn i alle aldre fra de er i puberteten og kanskje før det, ser på jenter og senere kvinner, helt til de er så gamle at de ikke er helt sikker på hvorfor de ser mer. Faktum er at også kvinner studerer andre kvinner ganske så inngående. 

Kanskje for å hente inspirasjon, eller fordi de liker det de ser. Mange menn tror at kvinner pynter seg for dem, det stemmer kanskje i noen tilfeller også, men det aller viktigste er å konkurrere med andre kvinner. Å ta seg bra ut; er kvinners viktigste egenskap fra tidlig alder og gjennom hele livet. Både for menn og kvinner.

Menn ser på rumpa, puppene, håret, øynene og tennene og vet i løpet av få sekunder om det er noen han ønsker å bli bedre kjent med. Kvinner bruker kanskje enda kortere tid på å finne den rette. Første inntrykket er helt avgjørende, men stemmer ikke alltid med virkeligheten.

Jim Dokken Linda bilde nummer 78Foto: Copyright Jim Dokken

Du kjenner sikkert par som har kjent hverandre lenge før de inngår et forhold. Det begynner med vennskap, men ender opp med ekteskap.

Kvinner ser på andre kvinners rumpe, pupper, øyne, sminke og klær for å sammenligne seg selv med vedkommende. Noen kvinner tenner også på å se på flotte jente og kvinnekropper. Noen velger å gjøre noe med det og har et eller flere seksuelle relasjoner, bare for å få tilfredsstilt sin nysgjerrighet med en kvinne.

Tenker du deg litt om, så kjenner du helt sikkert flere kvinner som har erfaring fra jente-sex, det er langt mer vanlig enn heterofile menn som har forsøkt sex med menn av samme årsak.

Norges mest sexy skuespiller er utvilsomt Jenny Skavlan, mest sexy blogger er etter min mening Annette- Marie Antonsen, og Norges mest sexy journalist er også et lett valg,  kvinnen som bare oser sex og som er selv utnevnt nymfoman- er flotte Suzanne Aabel som du husker fra serien «Bloggerne». Aabel er også med i sesong to som kommer på TV2 Bliss i løpet av sesongen.

Disse tre flotte kvinnene har flere fellesnevere som gjør de attraktive.

De har mye selvtillit, de bruker humor, de kan å kle seg og de har et sexy blikk som de vet å bruke på rett sted til rett tid. Hver og en av disse sexy kvinnene har suksess på sin måte. Jenny Skavlan aller mest som både skuespiller og en av Norges beste designere.

Nakenhet er populært.

Viser du litt hud i kontrollerte former til de som å ønsker å se deg derimot, så er du meget populær bant de som elsker å se på.

I Storbritannia og andre land i Europa er det svært populært å vandre i parker for nettopp det formålet å se på andres nakenhet, se at andre har sex, og for de frimodige- vite at noen ser på. Dette er veldig utbredt spesielt i de store parkene utenfor London.

Her møtes mennesker fra alle samfunnslag, rik eller fattig. Kvinner og menn, menn som liker menn og kvinner som liker at menn ser på at de får sex, gjerne av flere menn på en gang. Dette fenomenet kalles «Dogging«.

Kvinner med stor apetitt på sex går ikke av veien for å prøve seg fram, gjerne med flere partnere samtidig, det er slett ikke for alle. Men faktisk så er det det mer og mer utbredt også i Norge,  å ha flere elskere samtidig, også med velsignelse fra kjæreste eller ektefelle. Dette er vanlig folk som deg og meg, kvinner og menn med hus, hage, jobb, barn og en stor apetitt på livet, derunder masse sex.

Kanskje er det kvinner og menn i din omgangskrets som lever et slikt hemmelig dobbelt liv, der sex er en viktig faktor. Når du ser en sexy kvinne neste gang, er det nettopp deg jun ønsker å imponere, og det han hende hun elsker oppmerksomhet, og hun elsker at du ser på henne, lenge.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.