Lise-Marie Sommerstad, naken, flott og klok!

Lise-Marie Sommerstad (23) er Senterparti politiker, murer og akt-modell. En flott ung kvinne som tør å vise seg naken til tross for et forpestet samfunn der nakenhet er mer tabu enn drap. 

Nå skal det sies at Lise-Marie har en veltrent og flott kropp, sannsynligvis blant de mest veltrente politikerne på kvinnesiden i dette landet. Selv sier hun til media at det er nettopp for å sette fokus på kvinnekroppen og nakenhet at hun står som akt-modell åpent og ærlig.

– En fantastisk flott kvinne, som har all grunn til å være stolt både av bildene og kroppen sin, men burde ikke også mannlige politikere by mer på seg selv? Når så du en politiker som kastet plaggene sist, da har vi selvsagt ikke glemt Fabian Stangs bade-stunt i blanke messingen for noen år siden. Og ikke minst Per Borten så langt tilbake som i 1969.

last ned (1)

Unge, flotte politikere det vil gamle Norge ha, men hvorfor blir det et slikt drama når det er en ung kvinne som kaster plaggene? Tenk hva det vil si for en kvinnes karriere om hun kan komme på Stortinget og i tillegg stå som akt- modell. Hva vil Kongen si?

Nå er flotte Lise-Marie Sommerstad kun lokalpolitiker foreløpig. Heldigvis vil noen kanskje si.

Hun er Senterpartiets tredjekandidat til fylkestingsvalget i Vestfold, men se ikke bort i fra at det er nettopp Sommerstad som skaffer stemmer til SP neste generasjons velgere, og gjerne på Stortinget.

– Sommerstad har stått naken foran kamera siden hun var 18 år og har ifølge TV2 ingen planer med å gi seg nå, hun er stolt av kroppen sin. Hun ønsker å vise kunst med sin egen kropp og jobben som murer krever at hun er både sterk og veltrent, noe som kommer godt fram på bildene av 23- åringen. Hun er vant til å stå som akt-modell både ute i det fri og innendørs.

– En politiker med mange jern i ilden, og en kvinne med sunne verdier itillegg til å ha ben nok i nesa til å gjøre som hun selv vil. Du har garantert ikke verken sett eller hørt siste bilde eller ord fra Lise Marie Sommerstad. Hun går som kjent i fotsporene til SP-kjempen Per Borten, som i 1969 møtte pressen i bare underbuksa, og det som statsminister.

Se ikke bort i fra at Lise-Marie Sommerstad kan komme langt i sin politiske karriere som fra nå, aldri igjen vil bli den samme etter disse fantastiske bildene.

Håper du får masse positive tilbakemeldinger for å være den du er, Lise- Marie Sommerstad. 

 

Foto: Per Borten Dagbladet 1969

Kilde: TV2.no

Vargas

 

6 thoughts on “Lise-Marie Sommerstad, naken, flott og klok!

 1. Du vet seriøst ikke hva du babler om. Nakenhet mer tabu enn drap? Har ALDRI hørt noen snakker åpent om at de ønsker å drepe noen. Du snakker bare tull! Kropp er naturlig og vakker ja, men også privat. Hva er vitsen å posere naken i media? Hun en ikke vakker, men billig og dum!

 2. Jaja, dette er sikkert store greier hvis man henger litt etter mentalt. La oss se på hva det dreier seg om; en 23 år gammel jente tynn og velformet jente går ut naken i avisene og sier «jeg er ikke redd for å vise meg frem». Vel, du er 23 år gammel, du har ikke engang en rynke ennå. Kom tilbake når du er 40 så får vi høre hva du sier da. Også er det dette meg at hun har en fetisj da, åh så interessant! Så fint at hun går ut i avisene og sier «jeg driver med mye rart på soverommet og nå skal alle høre om det». Fordi….? Hvorfor? Hvem er interessert i hva denne dama driver med på fritiden? Så hun er en pervers freak, greit, har møtt de før, hva så, skal jeg reagerere på dette eller? Så for å oppsummere; dette er en ung jente med et enormt behov for oppmerksomhet. Og er det noe jeg ikke tåler så er det unge folk som reiser seg opp og skriker «se på meg, se på meg alle sammen! Gi meg oppmerksomhet!». Jeg tvinger de ned igjen, hver gang, og ber de holde kjeft og komme tilbake når de er 40. Det er jo bare vrøvl, en 23 åring som vil vise seg frem, still deg i køen du, den er lang og full av irriterende drittunger som ennå ikke har lært.

  1. Og hvem er du for en klovn som gjør deg til herre over andres suksess? Skaff deg et liv istedet for å rakke ned på mennesker som faktisk har noe å by på, din tosk!

   Vargas

  2. Nja, du bryr deg i hvert fall nok, ShutTheFuckUp, til å faktisk kommentere hele saken på en annens BLOGG…(!) Geez.

   Du får bare dermed unnskylde når jeg sier at du ikke akkurat fremstår med en med urokkelig troverdighet. Helt ærlig, hva gjelder troverdighet i forhold til at du er så totalt uinteressert, så faller den like i grus som hvis Adolf Hitler skulle kritisert andre for anti-semittisme.

   Helt ærlig, så fremstår du like dust som innholdet i det du skriver. Sånn, nå kan du for øvrig gjerne gjøre alle en tjeneste…ved å SHUT THE FUCK UP!

   1. Hei Tommy, jeg ville ikke brukt samme ord, men jeg forstår budskap, her er jeg redd du skriver til «døve ører». Løpet er dessverre kjørt.
    Det er nemlig det for noen som av og til ikke kan dy seg!

    Takk for din kommentar.

    Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.