Lise-Marie Sommerstad (23) er Senterparti politiker, murer og akt-modell. En flott ung kvinne som tør å vise seg naken til tross for et forpestet samfunn der nakenhet er mer tabu enn drap. 

Nå skal det sies at Lise-Marie har en veltrent og flott kropp, sannsynligvis blant de mest veltrente politikerne på kvinnesiden i dette landet. Selv sier hun til media at det er nettopp for å sette fokus på kvinnekroppen og nakenhet at hun står som akt-modell åpent og ærlig.

– En fantastisk flott kvinne, som har all grunn til å være stolt både av bildene og kroppen sin, men burde ikke også mannlige politikere by mer på seg selv? Når så du en politiker som kastet plaggene sist, da har vi selvsagt ikke glemt Fabian Stangs bade-stunt i blanke messingen for noen år siden. Og ikke minst Per Borten så langt tilbake som i 1969.

last ned (1)

Unge, flotte politikere det vil gamle Norge ha, men hvorfor blir det et slikt drama når det er en ung kvinne som kaster plaggene? Tenk hva det vil si for en kvinnes karriere om hun kan komme på Stortinget og i tillegg stå som akt- modell. Hva vil Kongen si?

Nå er flotte Lise-Marie Sommerstad kun lokalpolitiker foreløpig. Heldigvis vil noen kanskje si.

Hun er Senterpartiets tredjekandidat til fylkestingsvalget i Vestfold, men se ikke bort i fra at det er nettopp Sommerstad som skaffer stemmer til SP neste generasjons velgere, og gjerne på Stortinget.

– Sommerstad har stått naken foran kamera siden hun var 18 år og har ifølge TV2 ingen planer med å gi seg nå, hun er stolt av kroppen sin. Hun ønsker å vise kunst med sin egen kropp og jobben som murer krever at hun er både sterk og veltrent, noe som kommer godt fram på bildene av 23- åringen. Hun er vant til å stå som akt-modell både ute i det fri og innendørs.

– En politiker med mange jern i ilden, og en kvinne med sunne verdier itillegg til å ha ben nok i nesa til å gjøre som hun selv vil. Du har garantert ikke verken sett eller hørt siste bilde eller ord fra Lise Marie Sommerstad. Hun går som kjent i fotsporene til SP-kjempen Per Borten, som i 1969 møtte pressen i bare underbuksa, og det som statsminister.

Se ikke bort i fra at Lise-Marie Sommerstad kan komme langt i sin politiske karriere som fra nå, aldri igjen vil bli den samme etter disse fantastiske bildene.

Håper du får masse positive tilbakemeldinger for å være den du er, Lise- Marie Sommerstad. 

 

Foto: Per Borten Dagbladet 1969

Kilde: TV2.no

Vargas

 

Tags: akt-modell, Lise-Marie Sommerstad, murer, naken, politiker

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex i tidsklemma?

Ikke tid til sex? Da bør du gjøre om på dine viktige gjøremål, for din egen skyld. Uansett alder så...

Miss Ninja- Norges deiligste blogger støtter Movember!

Noen bloggere tør å by på seg selv, andre tør ikke gå utenfor huset uten sminke. Miss Ninja er en...

Lukk