Lotte blir nok forbanna når hun ser denne overskriften, men det hjelper ikke. Hun er en av Norges tøffeste damer, hun skriver en helt vilt god blogg og fortjener stemplet som «prinsesse», fordi hun er snart kjent over hele Norge.

Mest for å tørre å ta skrittet med sin blogg et hakk lengre enn de aller fleste tør tenke på. Den har 18 års aldergrense, men er du voksen er den så absolutt verdt et besøk. Vi er pliktig til å understreke at det kan finnes støtende innhold i Lottes blogg, så er du herved advart.

Vargas12.com er så heldig å få lov til å videreformidle innlegg via Fitfager.blogg.no, nettopp for å vise at tabubelagte tema kan formidles på mange måter.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim  er ei sexy og flott dame som klarer seg utmerket på egne ben og egen blogg, hun tar masse bilder av seg selv og vier sin blogg til disse bildene. Hun har også en meget god penn og skriver velsmurte innlegg til alle sin lesere så ofte hun har lyst. Lotte er fra Bodø, men bor nå i Narvik.

2cqlmo4 LOTTE

Her er et av hennes innlegg som vi har plukket ut fra Fitfager.blogg.no Det er stor sjanse at også du blir fast leser av Norges mest spenstige dame!

 

 

SKREVET: 15.09.2014 / KLOKKEN: 00:35

 

Jeg er spent, glad, smånervøs og har sommerfugler i magen.. Nå er det bare 4 dager igjen til jeg skal bruke enveisbilletten min og hive meg ut på lykkelige eventyr og gjøre noe helt nytt som jeg gleder meg mere til en en unge noen sinne har gledet seg til et påskeegg ♥

Jeg stilte opp på fotoshoot etter en 2-dagers på fylla så hvis det er noe galt med meg er det neppe fotografens feil.. Det er utrolig hvor lett det er å si ja til fotografering helt uten å tenke over hvordan formen kommer til å være når man faktisk skal stå der og sola skinner tidlig på en søndags morgen, huff altså, men gøy var det! 

Sjekk ut fotosidene til Carlos Aunmo HER og HER

 

 

Foto: Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

Vargas

 

Tags: blogger, Lotte Fagerheim

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Høstkos?

Den norske høsten har i år vært en forlengelse av sommeren. Snart blir det uansett - om vi liker det...

IDOL 2014- En av disse 41 deltagerne vinner!

Årsaken til at det er en deltager mer enn ellers, er det faktum at de fire dommerne ikke ble enige,...

Lukk