I dag er Norges største fotball-talent på omvisning i Liverpool, hos favorittklubben sin, og som har forsøkt lenge å få tak i ungguttens underskrift. Martin Ødegaard kan havne i en av verdens mest omtalte stor-klubber, der han kan få spille på ærverdige Anfield foran selveste «The Kop».  

Martin, som fyller 16 år 17.desember desember, har vært i søkelyset hos en rekke storklubber i fra hele Europa i lang tid.

10636364_642609605846821_3940824986057146929_o

 Martin Ødegaard (15) Foto: Copyright Kristoffer N. Havn

Både Chelsea, Real Madrid og Barcelona har vært i kontakt med sentrale personer rundt en overgang for Martin Ødegaard. Det er Godset-spillerens far Hans Erik som også er hans agent. Strømsgodset som har juvelen i sin stall holder alle kortene tett til brystet. De vil verken bekrefte eller avkrefte innkommende bud på unggutten.

Er man god nok så er man gammel nok, et utsagn med visse forbehold. Martin er allerede en svært god fotballspiller, men har også masse å lære, ved å trene blant de beste spillerne i verden, f.eks i Madrid eller vil Martin Ødegaard bli det Zlatan har betydd for Sverige.

Martin Ødegaard kan bli bedre enn Zlatan.

Vi kommer med nye opplysninger så snart det kommer bekreftende meldinger i fra England.

Kilde: Dailymail.co.uk

Vargas

Tags: Liverpool, Martin Ødegaard, Real Madrid, Strømsgodset

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hobbiten – Ringen ikke sluttet?

https://www.youtube.com/watch?v=iVAgTiBrrDA Historien om den farlige og "onde" ringen med stor makt, er for mange den ultimate eventyrfortelling. Nå skal det...

Hawking advarer mot kunstig intelligens

https://www.youtube.com/watch?v=fFLVyWBDTfo En av de mest erfarne forskerne i verden, den stadig sykere Stephen Hawing, som lider av en nervesykdom, går...

Lukk