Midtsommerfest i Fredrikstad- Marion og Sivert kommer!

http://www.youtube.com/watch?v=LRBUT7TVqGg

Du skal sikkert på en hel haug med deilige festivaler og konserter fra nå og utover våren og sommeren.

Øyafestivalen, Månefestivalen, Bluesfestivalen, Molde-Jazz og ikke minst danskenes legendariske bonanza-party, selveste Roskildefestivalen er navn de fleste forbinder med musikk, fest og herlige konsertopplevelser.

VG-lista Top 20 som er en gratiskonsert i samarbeide med VG og NRK er også et viktig høydepunkt for mange. Skal du til Oslo 20. juni i år er det klokt å planlegge ekstra godt. Reiser du til Fredrikstad, Norges vakreste sommerby dagen etter VG-lista-showet, vil du kunne få oppleve en intimkonsert med to av de fremste artistene vi har her i landet.

– Selveste Marion Ravn og Sivert Høyem kommer på midtsommer-konsert i vakre Gamlebyen. En opplevelse de aller fleste musikkelskere ønsker å få med seg. Både sammen og hver for seg er disse to navnene av internasjonal klasse. Begge har solgt masse plater og har eventyrlige suksesser bak seg.

Fra arrangørene heter det:

“I samarbeid med Forsvarsbygg og Fredrikstad Festning, inviterer vi nok en gang til St.Hans-fest i Gamlebyen. Denne gangen en dobbeltkonsert med Sivert Høyem og Marion Ravn. Fjorårets midtsommerkveld med Kaizers Orchestra har inspirert oss til å gjøre feiringen av sommersolverv til en tradisjon. Så lørdag 21. juni blir det folkefest i Gamlebyen, Fredrikstad.”

Sivert Høyem er tidligere best kjent som vokalist i “Madrugada” nå er han svært aktiv som solo-artist. Marion Ravn kjenner du fra duoen “M2M” som hun delte med Marit Larsen som unge tenåringsidol, før hun har hatt en meget suksessrik karriere på egne vakre ben både i Japan,  USA og senere i Norge.

– Skal du ikke på så mange konserter denne sommeren, men har lyst til å oppleve noe helt eget, stemningsfullt og vakkert. Da er dette konsertopplevelsen for deg. Vi kan nesten på forhånd garantere ståpels og en tåre i øyekroken for de aller fleste som er smarte nok til å sette av denne kvelden.

Bestill billetter allerede i dag, her vil det ikke gå lenge før det er utsolgt! 21. juni kl 1800 starter sommerens vakreste eventyr!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.