Miss Ninja- Norges deiligste blogger støtter Movember!

Noen bloggere tør å by på seg selv, andre tør ikke gå utenfor huset uten sminke. Miss Ninja er en ekstraordinær blogger som du leser om i dag, men som du garantert vil snakke om i morgen. 

Hun mottar også en rekke grinete kommentarer på sin blogg, fra misunnelige idioter som tror de vet alt, også om blogging -de fleste har åpenbare problemer og bør gå å ta seg ei bolle. Mange selvutnevnte «eksperter» har virkelig ikke peiling.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim vet hva som skal til for å bli blant de mest leste bloggerne i Norge, det krever mot, guts, kunnskap og ikke minst selv-ironi. Her er det mange som tar seg selv alt for høytidelig og derfor masse å lære av Norges nye toppblogger.

Her er hennes siste innlegg.  Legg Miss Ninja inn blant dine favoritt-bloggere du også. 

Ellen tvang meg til å delta i bartekonkurransen hennes og jeg syntes egentlig det var utrolig frekt av henne siden hun vet at jeg verken har noe skjeggvekst eller bart som funker til å dra damer med! Jeg tror hun gjorde dette av ren ondskap fordi hun synes jeg er pen, men vet at dette var et svakt punkt å ta meg på. Det er synd å si det, men enkelte jenter er litt for misunnelige på meg og det gjelder tydeligvis henne også.

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim Copyright TordFuglstad Photography

Har du spart opp en bart som du tror kan utkonkurrere min? Da kan jo du prøve deg i konkurransen hennes. Send en bartesnap til m0ng0!

 

 

 

Vargas i samarbeide med Miss Ninja

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.