Miss Ninja elsker å sjokkere, nå har hun endelig lagt ut nye bilder av seg selv, ikke med mye tekstiler, men det lille du finner er jo lekkert i seg selv. 

Nå har den flotte bloggeren laget enda en ny nettside for deg som elsker å se sexy kvinner som vet å vise seg fram. Skandaleninja.blogg.no er hennes siste verk.

Norges deiligste blogger er også å finne på Scandalbeauties.com.

10690356_723380444406721_3485802721982812038_n

Modell Miss Ninja, Foto: Copyright TordFuglstadPhotography

Nesten patetisk å se hvor mange misunnelige hengehuer som klarer å slenge dritt i et kommentarfelt der en halvnaken flott kvinne er avbildet. Rart dere ikke skjønner at misunnelsen skinner gjennom?

Blogging handler om å komme med et budskap, noen velger å gjøre det via sexy bilder, hva så? Er det ikke riktig mener du? Er det ikke opp til hver enkelt blogger hva man ønsker å publisere på sin blogg? Husk det fortsatt er ytringsfrihet i Norge, heldigvis.

Miss Ninja er kommet for å bli, en klok og deilige dame som liker å vise seg fram for deg, fra sin beste side. Get use to it!

Stå på Miss Ninja!

 

Vargas

Tags: Miss Ninja, Scandalbeauties.com, Skandaleninja.blogg.no, ytringsfrihet

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåt? På tide å gjøre noen grep for deg selv og din partner?

Noen ganger kan det være smart å planlegge livet. Sliter du med sexlysten kan et nettkjøp hjelpe deg på glid....

Premier League- Kan Frank Lampard ta seriegullet fra Chelsea?

Frank Lampard (36), Chelsea-legenden Frank Lampard, kan bli nettopp Chelsea's skjebne. José Mourinho, mannen som er best kjent som "the...

Lukk