Noen bloggere skriver om sin garderobe, andre byr på seg selv i langt større grad. Norges kanskje mest sexy blogger vet å vise seg fram for sine lesere som blir stadig flere, for hver dag som går- forståelig nok. Legg hennes blogg til dine favoritter du også, du vil glede deg til neste innlegg!

Miss Ninja vil være morgendagens toppblogger, hun skriver om det du snakker om med dine venner. Her er et av hennes siste deilige innlegg:

Hvorfor ikke bare la alle se det, tenkte jeg. Bildet var elegant og jeg skjemmes ikke over at jeg ligger å sprer bena på nakenbilde på mystory, det er da helt naturlig å være naken. Add Fitfager på snapchat for å se hele mystoryen min. 

– En tidligere venninne av meg skriver på Facebook «Jeg er naken på snap, jeg lover». Bare utifra overskriften regner jeg med det er en dårlig spøk, hun er ikke akkurat kjent for å være like naken som meg. Jeg orket ikke å trykke meg inn på «nakenbildet» hennes engang, men hvis dere har interesse av det kan dere klikke HER

Naken Miss Ninja? Her er bildene!

Foto: MissNinja.blogg.no

Jeg velger å ikke legge ut bildet her siden foreldrene mine kanskje leser bloggen min.

Naken Miss Ninja? Her er bildene!

♥ Kuss Kuss, kyss og smask og dask fra en stk naken Miss Ninja ♥

Innlegget er er hentet i fra Norges mest sexy bloggere og en av de mest leste bloggene i landet, MissNinja.blogg.no

Vargas

Tags: blogg, Fitfager, Miss Ninja, naken

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League- Klasseforskjell på lagene

Nivået på de aller beste klubblagene i verden er skyhøyt. Derfor blir forskjellen enorm når de beste møter de antatt...

Voksne dreper barn – også i Norge

Monica ble bare 8 år gammel. Drept av sin tidligere stefar. Dessverre blir norske barn offer for voksnes psykose, frustrasjon,...

Lukk