Mulig det en positiv bølge over de som er glade i det norske landslaget, for det er jo de fleste nordmenn. Det er vårt viktigste landslag på lik linje med vårt gode håndball-landslag for kvinner. Som tar medalje i de fleste turneringer de deltar i. 

Dessverre så er det ikke mulig å sammenlikne kvinnehåndball med fotball for menn i internasjonale turneringer som f.eks et EM- sluttspill.

 

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo har ikke hatt den suksess han selv var så skrå sikker på å få, allerede i det øyeblikket han på kontroversielt vis fikk jobben på bekosting av legenden Drillo. Avgang til en trener er ikke dramatisk, men måten Drillo fikk fyken på var både amatørmessig utført, og den var patetisk framstilt for det norske folk.

I så måte gjør Herr Høgmo bare jobben sin, problemet er bare det faktum at Norge har aldri spilt dårligere fotball enn det de har gjort i denne kvalifiseringen til EM i Frankrike i 2016. 

Seneste kamp i Baku mot Aserbajdsjan nylig, Høgmo trenger desperat tre poeng, Norge gjør ofte det.

rp_2581150623_2713462c6e.jpg

Her får Norge tre livsviktige poeng, men på hvilken måte? Norges beste spiller, Mats Møller Dæhli blir byttet ut når det er mer enn 30 minutter av kampen, der Norge leder bare 1-0 mot et lag som ligger på 239. plass eller noe på FIFA-listen over landslag.

Kampens beste spiller og Norges eneste kreative kraft er borte, det skjer en endring i spillet- Asebajdsjan får langt bedre tid til å gjøre det de kan best, komme fram i banen mot feige motstandere- slik som Norge framstod i Baku. Feige.

Høgmo framstår som feig, kunnskapsløs og lat.

Han gidder rett og slett ikke gjøre jobben som landslagssjef godt nok. Han burde ha vært på bena ved en rekke anledninger mot et svakt Aserbajan, Per-Mathias Høgmo er slett ikke rett mann for å få Norge til EM i Frankrike, nå viser også de norske spillerne sin mening med elendig spill i to kamper på rad.

Skal Norges flaggskip tåle framtidens fotballturneringer, må de også dominere kamper mot antatt dårligere motstandere. Mot et lag det nesten er umulig å uttale navnet på nasjonen, bør Norge feie over vedkommende med masse mål, vise godt spill og være offensiv i stilen.

Det vi er vitne til er flaut, patetisk og under middelmådig. Norge var faktisk dårligere enn svake Aserbajdsjan. På 16 kamper under Høgmo har Norge holdt nullen i kun tre kamper. Det sier seg selv, Norge har ingenting i EM å gjøre dessverre. Tre kamper av fire mulige høres bra ut, men det er mot de aller svakeste lagene i gruppa.

Kroatia borte blir vanskelig, det er fortsatt en rekke vanskelig kamper i EM-turneringen, Norge har ikke laget ennå. Men det er grunn til å være positiv, men da må Høgmo og sjef for Norges toppfotball Nils Johan Semb fjernes fra lokalene fra Ullevaal. Det et det veldig mange som er enige i, ikke alle er like tøff nok til å si det. 

Der venter nemlig nasjoner som Frankrike, England, Italia og Nederland. Takk for at landslagssesongen for 2014 endelig er over- det var kun et stort gjesp. Skal Norge til EM, må Per-Mathias Høgmo vekk, snarest!

Kommentaren: «Vi gjør en meget god kamp» etter kampen i Baku, viser tydelig at mannen Les: Høgmo,  ikke vet hva han driver med.

Hadde f.eks Ole Gunnar Solskjær (som er arbeidsledig) fått muligheten allerede fra våren av som landslagssjef- ville Norge faktisk hatt en sjanse til å nå det neste mesterskapet i Frankrike. Det skjer ikke med Høgmo ved roret, han har allerede gjennom 16 kamper bevist at han har gått ut på dato. Med god margin.

Tror du Norge kommer til EM i fotball i Frankrike i 2016? Ikke vi heller!

 

Vargas

Tags: Drillo, EM i fotball, Frankrike, Høgmo, landslaget, Norge, Solskjær

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjærlighetssorg- kan du dø av det?

Nei du kan ikke dø av kjærlighetssorg, men du kan føle på smerten som om det ikke er noen grunn...

10 gode grunner til å begynne å trene!

Trening kan være så mangt, det er ikke like interessant for alle å løpe ned svetteluktende treningsstudioer for å komme...

Lukk