Norges mest leste blogg heter: Viral’o’Mania

Det er ikke sikkert du kjenner til «Viral’o’Mania», men du har sannsynligvis blitt så nysgjerrig at du har valgt å klikke deg inn på en av de mange spennende videoene og historiene som blir lagt ut på nettstedet.

Du er ikke alene om det, mer enn dobbelt så mange lesere enn det «Fotballfrue» har på en dag; klarer «Viral’o’Mania» å pirre nysgjerrigheten til.  136000 unike klikk på et døgn! Mot Fotballfrues 65000 klikk på samme tid.

Hvordan er det mulig?

Her er alt vi nettsiden forteller om seg selv:

Dette nettstedet ble startet som en måte å samle de mange ekstraordinære historiene som sprer seg på nettet og sosiale medieplattformer. Viral’o’Media legger vekt på positive, inspirerende og kreative historier. Ting som vil overraske deg, inspirere deg, eller bare lære deg noe nytt. Vi samarbeider med fotografer, kunstnere, organisasjoner og vanlige mennesker som har gjort eller opplevd noe utrolig.

7694156738_cda5d6699a.jpg

Så kan man selvsagt spørre hvor lenge klarer en nettside som videreformidler merkelige historier fra inn- og utland å holde på så mange lesere? Vi nordmenn er ikke alene om å klikke på spennende overskrifter som pirrer vår nysgjerrighet, dette er noe som ligger for alle som surfer på nettet, uansett hvor i verden man bor.

Poenget er at Blogglisten og andre  norske blogglister teller bare «norsk trafikk», om personene bak dette nettstedet, ville gjøre som Trine Grung, å fuske til seg lesere vi andre nettsteder som de var i besittelse av, for å få opp leserantallet, ville det ikke ha blitt noe resultat av.

«Viral’o’Mania» er Norges mest leste blogg, og med de tallene som ligger til grunn, vil «Fotballfrue» være en god nummer to i uoverskuelig framtid. Caroline Berg Eriksen har vært Norges mest leste blogger gjennom fire år, en imponerende bragd, om besøkstallene hennes er riktige, noe man selvsagt må gå ut i fra.

Nå ser det derimot ut som om vi har fått en ny nummer en, en anonym blogg som forteller moderne eventyr, som et virtuelt «Verden Rundt» om man vil.

Alle som eier en blogg og de fleste andre som leser disse vet at det er store penger å tjene for de som anses å være en toppblogger. Stadig flere velger å bruke mye av sin tid på egen nettside, ikke nødvendigvis for å tjene penger, men for å bli sett, får å formidle tekst og bilder og kunne ha et talerør ut i sosiale medier. Man blir både sett og hørt via bloggosfæren.

Folkene bak dette nettstedet har truffet blink, løst koden og kan legge seg ut i solen og høre det sildre inn mynt for hvert minutt som går. Annonsørene står i kø for å få ta del i suksessen. Her er det noen som blir rike, veldig rike.

Imponerende håndverk, så klokt, men allikevel så enkelt kan det gjøres. Folkene bak «Viral’o’Mania» tjener seg altså søkkrike på din og min nysgjerrighet.

Det er bare å bøye seg i hatten.

Sitter du med gode ideer og er en kreativ sjel, sett din plan ut i livet, følg idé og plan; det kan det bli mye penger av raskere enn du tror. Veldig mye penger. Om det er via Internett, kjøkkenet, soverommet eller via TV-skjermen, tør du ikke prøve kan du heller ikke lykkes.

Tror du det er den nye toppbloggeren er kommet for å bli, eller tror du populære «Fotballfrue» slår tilbake og tar 1. plassen igjen?

 

Kilde: «Viral’o’Mania»

Vargas

5 thoughts on “Norges mest leste blogg heter: Viral’o’Mania

 1. Eg synest nå det er en tosjen måte å tene penger på!!! De stjeler andres videoer, og den siste jeg såg var om en kattunge p en noe lignende neddopet hjortekalv!!! Galskap at d ikke blir/er slått ned på hele greia! Granske facebook skjer, men hva med slikt, neei d er tragiskt at de går an. Selv om de knakk en kode så må den og være gyldig ..

  1. Hei Forundret

   Ja, du har et poeng, men jeg mener det ikke er ulovlig å legge ut video på egen blogg. Disse er nok laget for å deles med andre. Man kan kanskje kalle det umoralsk å knekke koden på andres bekostning, men vi er som sagt svært nysgjerrige.
   Det er den eneste årsaken til hvorfor denne bloggen er så populær, itillegg til at de er meget gode til å gjøre overskriften til en klikk-magnet.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 2. Dette nettstedet omtales som «de» – men det er ikke «de» – kun 1 person som også drifter glabladet.no
  Selve nettstedet ViralOMania omtaler seg selv også som «vi», selvom det ikke er noe «vi.

  Forøvrig synes jeg det er interessant, og denne type nettsteder finnes det er flust av rundt omkring i verden. Men er det bare fritt frem og dele You Tube-videoer og andre ting, eller må man gjøre noe spesielt i forhold til det juridiske?

  Selv mener jeg det må være helt greit å dele videor på denne måten, alle gjør det jo, men da selvsagt i en mye mindre skala.

  1. Hei Nils

   Jeg kjenner ikke regelverket godt nok til å gi deg noe svar på om dette er lov eller ikke. Nettstedet Viral’o’Mania har åpenbart truffet «noe»
   hos folket fordi det er den mest leste nettsiden i Norge, flere måneder på rad. Å legge ut en YouTube video eller tre er lov, men om det er lov å
   kun legge ut videoer i alle innlegg er uvisst fra min side.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.