Norges mest sexy kvinne til NM i Poker!

Paradise Hotels første dame, Norges mest sexy kvinne, selveste Triana Iglesias (32) skal nå fronte Betsafe i NM i Poker. 

Nettopp slik Petter Northug, Tone Damli og Aylar Lie har gjort før henne.

De fleste spillselskap med noe respekt for seg selv, god markedsføring og forståelse for hva- og ikke minst hvem som bør være selskapets ansikt utad. Triana Iglesias er en anerkjent internasjonal fotomodell, hun er DJ og programleder for Norges mest utskjelte reality-program.

Nå skal hun altså være med i NM i Poker som representant for Betsafe.

Triana Igjesias (32) Foto: Betsafe

Poker er et forbudt spill i Norge, derfor går Norgesmesterskapet i Dublin i april. Triana skal også på jobb som nettspill-ambassadør i juli, da går VM i Poker i selveste Las Vegas.

Solen skinner på den flotte 32 åringen på alle måter.

Hun har tilbrakt mange uker i Mexico på TV-innspilling for TV3, privat er hun stormforelsket i «DJ’en» NU:NO, Yannick de Brito. Tidligere kjent som DJ Soulshock på NRK P3. I tillegg skal man ikke se bort ifra at den sexy multikunstneren blir å se i en langt større setting enn på TV3.

Hun har posert for utallige magasiner som Playboy, Vi Menn og FHM- vært med i TV-serier, filmer og i musikkvideoer.

Triana er halvt spansk som man skjønner av navnet, det er hennes mor som er spansk. Skjønnheten var også med i » Skal vi danse » på TV2 i 2009. Nå skal hun forsøke å komme lengst mulig i Poker-NM.

 

Kilde: Side3.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.