Norsk natur krever det beste utstyret


Om det er jobb eller fritid, om du er til fjells, langs kysten, på vannet eller i urbane strøk. Den norske vinteren kan være nådeløse, da er det viktig å velge det beste av det beste for å unngå problemer som kan svekke din innsats. Enten du skal jobbe eller ferdes i naturen i krevende omgivelser over tid. 

Devold Protection er produktet det du trenger, fordi det er av den kvaliteten du forventer og fortjener. Bedriften ble etablert i 1853, grunnlagt på ideen om å beskytte folk mot vær og vind uansett vær. De første kundene var fiskere og arbeidere som ble utsatt for det tøffeste klima man kan tenke seg langs Norges værutsatte kyst. Etter over 150 år har Devold fortsatt en målsetning med å produsere kvalitetsplagg som tåler de tøffeste påkjenninger.

Norske vintre er kanskje ikke så kalde som de var før, vi ser over store deler av Norge at det kommer lite eller ingen snø overhodet, men det kan være krevende forhold med mye vind og mye nedbør som gjør turen eller arbeidsoppgavene vanskelige nok. Nettopp da er det av stor betydning å ha god bekledning som holder på varmen og holder vannet ute.

 

IMG_9757 Foto

Foto: Cathrine Klem

Reiser man til fjells kan det dog være mye snø som igjen krever sin mann, kvinne og barn kledd for de hardeste værforhold.

Snart er det påske og da er det ofte vi nordmenn er på tur i vanskelig terreng for første gang på ski, gjerne med hele familien på tur. Om svigermor også er tatt med ut, vil det være dumt å ikke kle seg etter forholdene. Man kan lett få skylden for ting man ikke ha gjort når det er mange som skal på tur samtidig. Er du smart bruker du riktig utstyr og bekledning på liten og stor for å ha en bekymring mindre.

I alle dagligdagse gjøremål for jobb eller fritid; som forgår i Guds frie natur er det alltid viktig å være godt nok kledd.

Entreprenører, oljearbeidere, sjåfører, elektrikere, redningstjeneste, representanter fra nød-etatene og  ansatte i service-bransjen blant mange andre, trenger godt utstyr med høy kvalitet for å kunne utføre sine oppdrag.

DevoldProtection lover å levere det beste som er å få på markedet og gjør det. Bedriften med sin base i Ålesund, der Sunnmørsalpene strekker seg mange hundre meter rett til værs, der den norske naturen er på sitt vakreste og kanskje mest krevende, nettopp herfra kommer tankene og ideen til et av de norskeste produktene man kan tenke seg.

Kvalitetstøy for best mulig beskyttelse for vær og vind,  for de som krever det beste for seg og sine.

Hva synes du om den magiske video?

 

Vargas

 

I samarbeide med BeOn (Innlegget inneholder reklame)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.