Kun hver tredje person som er i et fast forhold kommer til å gi sin kjære en oppmerksomhet grunnet Valentinsdagen. 

Har vi bruk for enda en dag å bruke ekstra penger på ting vi ikke trenger? Er det ikke heller mer på sin plass å gi hverandre den gaven mange faktisk hadde satt pris på? En helaften med en hemmelig elsker, som bare din partner kjente til?

Alle vet at utroskap skjer, men du er naiv om du ikke tror kontrollert utroskap også skjer i Norge. De fleste lever i et harmonisk forhold der de er svært glad i sin partner, tilsynelatende. Også blant disse som framstår som vellykket og forelsket er det en mørk side.

– Noen velger å gå bak ryggen på sin partner, utroskap skjer i alle samfunnslag over hele Norge, nå, i morgen og i all framtid. Så lenge det renner blod i kvinner og menns årer vil higen etter spenning, bekreftelse og dampende sex eksistere. Det er det faktisk ikke alle som får hos sin partner.

Andre velger å leve i et åpent forhold der sex med andre er helt ok, så lenge den andre vet med hvem, og når det skjer. Kunne du ha levd i et slikt forhold?

Noen par har så god kommunikasjon, tillit og forståelse at de ønsker å gjøre hverandre lykkelig med en elsker. Det er ikke alle som har behov for en elsker, men tvert i mot har det bra i forholdet på alle måter.

– Andre har den ekstra sitringen liggende latente hele tiden. Da kan en elsker være løsningen. Man skal selvsagt ikke oppfordre til utroskap, men ingen eier hverandre. Ved å gi hverandre frihet vil forholdet ha en langt større sjanse til å vare betydelig lengre enn om man prøver å legge bånd på eller kontrollere sin partner.

Det er sjeldent vellykket og heller begynnelsen på slutten for forholdet.

Er man i et forhold bør man ikke være utro punktum. Da bør man heller være singel å gjøre som man vil uten å såre en annen. Sant nok, men hva om forholdet er så sterkt og begge har kommet fram til at det er en del av forholdet, å gi hverandre frihet til å gjøre hva man vil. Sex er ikke mer enn bare sex.

Svært få går gjennom livet med å ha kun en partner, kanskje kan det til og med være med på å sprite opp forholdet, at man opplever å se sin egen partner nyte sex med andre?

Valentinsdagen nærmer seg, hva hadde din partner sagt om du hadde foreslått å gi vedkommende en mulighet til å skaffe seg en elsker?

Er du i tvil om når dagen feires, så er det altså 14. februar. Kanskje en du har et godt øye til trenger litt ekstra oppmerksomhet?

 

Foto: Flickr/  fastaction46

Vargas

Tags: Utro, Valentines Day

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forfengeligheten mot nye høyder!

Forfengeligheten blant nordmenn har aldri vært større enn nå. Til og med voksne menn går rundt og vurderer om de...

Mammon sesong 2- Peter forelsker seg i svensk dame!

Siste episode av Mammon er allerede ferdig. Du venter på sesong 2, men må dessverre vente til 2016. Da vil...

Lukk