Ok at politikere røyker hasj?

De er ikke mer enn mennesker, selvsagt fortjener de å kunne ta seg en joint, herregud- det er jo bare hasj jo. Dessverre så er det de som oppriktig har en slik besnærende og idiotisk mening rundt politikernes flørt med narkotiske stoffer.

Det er ulovlig å røke hasj i Norge, politikerne må selvsagt forholde seg til loven slik som alle oss andre. Punktum.

– En rekke politikere har de seneste årene blitt tatt med buksene nede, med sneipen i munnviken og med det resultat at de må si fra seg politiske verv. Noen synes kanskje det er underlig at flere av de har fått beholde jobben i partiet og fortsatt sitter på stortinget, der de tar viktige beslutninger på vegne av det norske folk.

Frekt, uforskammet og direkte idiotisk all den tid et lovbrudd gjort av representanter fra de som lager lovene.

– Nå finnes det garantert verre forbrytelser enn å røyke hasj. På stortinget sitter det både horekunder, råkjørere og konemishandlere, men så lenge de ikke blir tatt for sine lovbrudd, kan de fortsette arbeidsdagen og sitt dobbeltliv. Norsk lov bør alltid komme først også for politikere, det er det ikke alle på stortinget som er enige i, men slik må det være; også i Høyre i Bergen.

Erik Skutle og Leif Auke, begge i Høyre; er politikere som velger å ta loven i egne hender den siste tiden. I følge statsminister Erna Solberg, har hennes politiske parti nulltoleranse for cannabisbruk, da er det betimelig å spørre hvorfor det sitter så mange lovbrytere på stortinget da?

– For en tid tilbake trakk også Henning Warloe seg fra alle verv i Høyre, grunnet en 18 dager fengselsdom grunnet narkotikabruk. Er det Høyre som er hasj-partiet i Norge? Kan man ta partiet seriøst når det avdekkes omfattende narkotikabruk blant medlemmene? Det må være lov å stille spørsmålet.

I Høyre har en rekke politikere trukket seg fra sin verv åpenbart av hvilken grunn, de har brukt narkotiske substanser som det er forbudt å besitte og bruke. Ingen ting er verre for en politiske karriere i disse dager enn hasj. Mulig det er vanskelig å skjule ellers er det svært populært spesielt blant politikere i Bergen å nyte en joint i tide og utide.

Hasj kan føre til store politiske problemer. Et trekk kan være nok!

 

Foto: Flickr/ theMentalOne

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.