Perfekte Ida Fladen kan vinne flere priser i Gullruten

Flotte og morsomme Ida Fladen (28) hun som var på tarmskylling for åpent kamera som du sikkert husker, er nominert for flere priser i det anerkjente programmet Gullruten som deles ut i mai.

Nysgjerrige, ærgjerrige og kunnskapshungrige Ida har gjennom sitt «Prosjekt Perfekt» vist sitt sanne jeg, usensurert og ærlig gjennom hele vinteren på NRK1 via et prosjekt produsert av NRKP3/ung.

Ida har gjort det aller meste, i et forsøkt på å få det perfekte livet som media, sosiale medier, bloggere og magasiner og alle andre forventer at mange skal få. Alt har ikke gått som planlagt for vakre Ida. Hun ble blant annet dumpet av kjæresten som var med i de første programmene av prosjektet.

Ida Fladen har utvilsomt blitt lagt merke til og hun er nå derfor nominert for «beste kvinnelige programleder» og «årets TV-navn». Samtidig er «prosjekt perfekt» nominert til «beste magasin og livsstil» og for «beste nye programserie».

  • Gullruten er en årlig prisutdeling og utmerkelse for den norske TV-bransjen.
  • Utmerkelsen deles ut av stiftelsen Gullruten som ble opprettet av Norske Film- og TV-produsenters forening i 1998.
  • Nominering og juryering styres av Gullrutekomiteen som består av medlemmer fra Norske film-og TV-produsenters forening og TV-kanalene TV2, TVNorge, TV3 og NRK.

TV2 kuppet NRK- Ida i januar uten å ha noen helt konkrete ideer rundt hva hun skulle jobbe med. Foreløpig har ikke den kommersielle TV-kanalen kommet med noen publisering rund Idas prosjekt, men du kan være sikker på at hun vil bli å se på skjermen i tiden som kommer.

De 21 forskjellige Gullruten-prisene skal på staselig vis deles ut i selveste Grieghallen i Bergen 9. mai.

Her er de øvrige nominasjonene til Gullruten 2014.

 

Kilde og Foto: NRK.no

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.