Planetens mest sexy kvinne 2014!

Penélope Cruz (40), skuespiller og fotomodell, er nylig kåret til planetens mest sexy kvinne av magasinet Esquires lesere. Cruz er tobarnsmor og gift med skuespilleren Javier Bardem. Da er det kanskje noe i det, at vakre kvinner blir som rødvin, deiligere med årene?

Den spanske skjønnheten må sees på som en veteran i modell-bransjen og har vunnet en rekke kåringer også tidligere, men det er første gang Penélope  Cruz blir kåret til verdens mest sexy kvinne.

Penélope_Cruz_-_Cannes_2011 Klodens mest sexy nålevende kvinne 2014 Penélope Cruz (40) Foto: Wikipedia.org

https://www.youtube.com/watch?v=wtp95M30EFo

Smellvakre Cruz har også vunnet Oscar, den fikk hun for rollen som «Maria Elena» i filmen «Vicky Cristina Barcelona» som kom i 2009. Hun har også roller i blant andre filmene «All about my mother»,  «Vanilla Sky», «Blow», i «Pirates of the Carribbean: On Stranger Tides» , «Volver», «Nine» og «Sahara».

I tillegg til en aktiv skuespillerkarrière har den spanske 40- åringen vært modell for Ralph Lauren, Mango og L ‘Oreal.

Bladet Esquire har holdt denne tradisjonen de ti siste årene og det er ikke hvem som helst som får denne æren å bli kalt «The Sexiest Woman Alive». Mila Kunis, Rihanna og Angelina Jolie er tidligere vinnere.

Hva er sexy og hva er ikke sexy? Man får vel like mange svar ut i fra hvor mange man spør. Mange vil nok allikevel være enig i at Penélope Cruz er en flott og attraktiv kvinne. Men å sette henne foran f.eks Rihanna eller andre kjente skjønnheter er nesten umulig.

Et stort pluss at en moden kvinne på 40 år kan vinne en slik kåring, utvilsomt.

Er du enig i at Penélope Cruz er klodens mest sexy kvinne?

Kilde: Esquire.com

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.