RESTYLANE WENT WRONG(MOVIE)

Dette innlegget et hentet i fra Miss Ninjas nye blogg, n1nja.blogg.no, en blogg vi anbefaler at også du følger daglig. 

– Jeg har fått mye stygge kommentarer etter at jeg la ut et veldig retusjert bilde av meg selv idag. Jeg var litt flau over hvordan leppene mine så ut så jeg brukte wrinkle-remover på dem for å glatte dem ut slik at jeg ikke skulle se ut som en and. Her ser dere på film hvordan jeg egentlig ser ut.

10690356_723380444406721_3485802721982812038_n

Modell: Miss Ninja, Foto: Copyright Tord Fulgstad Photography

– Prøv å sett deg inn i min situasjon og tenk at hvem som helst kunne gjort dette. Dere burde være takknemlige fordi dere selv garantert ville ha gjort akkurat det samme hvis ikke jeg hadde vist dere hvordan det kan gå! Jeg setter fortsatt pris på tips om hva jeg kan gjøre for å få presset det ut av leppene mine. Spydighetene hører ikke hjemme på denne bloggen så de kan dere holde for dere selv.

– Vi synes det er trist å lese hvor slemme folk kan være i et kommentarfelt. Miss Ninja er en blogger som tør å skrive om ting som folk er opptatt av, men dessverre får hun mye negativ omtale og må betale en dyr pris for å legge seg fram på nettet via sine fine bloggsider.

– Skal du kommentere så bør du holde deg til sak og ikke person, alle kan komme med konstruktiv kritikk, men å be folk om å gå å henge seg- er direkte lavmål. Miss Ninja, Lotte Cornelia Ninja Fagerheim er en av Noeges mest leste bloggere, hun fortjener ros, heder og ære for å være tøff og hardhudet i bloggosfæren. Vi skulle ønske flere gir henne Kudos for å være en frisk pust i en ellers gørr kjedelig norsk blogg-hverdag.

Men det aller viktigste budskapet i dette innlegget, drit i å kjøp Restylane på internett for å gjøre et forsøk på å se sexy ut, det kan gå riktig ille. Skal du gjøre noe med utseende, det være seg lepper, rumpe, pupper eller lår; sørg for å få kyndig medisinsk assistanse. Hver gang.

Så kan du som ditt eget nyttårsforsett, lære deg og oppføre deg som folk, spesielt via sosiale medier. 

 

Vargas

 

Tags: Cornelia, Lotte, Miss Ninja, mobbing, N1nja.blogg.no, Restylane, Scandalebeauties, utseende

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nyttårsforsett- viktig eller oppskrytt?

Har du planer om å begynne å røyke, spise mer og trene mindre? Eller var det kanskje omvendt? Har nyttårsforsett...

Messi til City? Overgangvinduet åpner 1. januar!

Overgangsvinduet, er ikke et vindu, men en tidsberegnet periode, der klubber kan kjøpe og selge spillere. Denne perioden er fra...

Lukk