Ikke tid til sex? Da bør du gjøre om på dine viktige gjøremål, for din egen skyld. Uansett alder så bør du i et forhold sette av nok til til å pleie kjærligheten, er du singel så bør du åpenbart passe på deg selv best mulig.

Det er nemlig en betydelig helseeffekt i god sex, enten med seg selv eller sammen med andre.

Mange tenker på samleie når det er snakk om sex. Samleie er en viktig del av et seksuelt mangfold. Men beføling, slikking, suging og onani er andre måter å ha sex på.

Synet på sex varierer. Noen har et negativt syn på sex. De fleste har et sexliv som voksen, også av andre grunner enn for å bli gravid. Et positivt syn på sex vil øke gleden og nytelsen av sexlivet.

Tenk å gå gjennom flere år av den viktigste tiden i livet uten å ha noen å elske- eller å bli elsket av, det er det neppe verdt. 

Sex med bare en partner gjennom hele livet er utopi for noen, en selvfølge for andre, et problemer for noen. Du bør ikke gå å planlegge å skal ha sex med andre enn din partner, men du bør ha sansene åpne og gi deg selv muligheter når situasjoner oppstår. Sannsynligvis lever du bare en gang- livet kan fort være over før du vet ordet av det. D slipper du å angre på det du rakk å ikke gjøre mens du hadde sjansen.

Lever du derimot livet i dag, vil du kunne bli gammel med et smil om munn. 

– Tidsklemma er et moderne ord som er skapt for travle foreldre som ikke rekker å leve det livet de fortjener. Livet går fra mange som opplever å ikke ha nok tid. Men hvem er det som bestemmer over din tid? En overivrig sjef, en krevende ektefelle, eller er det kanskje dine egne ambisiøse ambisjoner som skaper mer problemer enn du selv tør å innse?

– Sex og nytelse trenger ikke nødvendigvis være “full pakke” hver gang.

– Prøv å ligge nær hverandre, stryke på hverandre, kjenne varmen og bare nyte stillheten. Prøv å massere hverandre med forskjellige oljer, det er fantastisk deilig. Prøv ut forskjellige steder på kroppen, noen kan like å bli massert i nakke og rygg, mens andre helst vil ha føtter massert.

Ikke bli for opphengt i orgasmen, men se heller på din partner som en person som trenger nærhet, omsorg, kjærlighet og ikke minst å bli sett og hørt. Orgasmene kommer som perler på en snor, av seg selv hvis man tar hverandre på alvor.

– Ikke vær redd for å slippe hemningene løs, slipp deg løs og kjenn på følelsene. Vær kreativ, bruk fantasien, kle dere ut, ha rollespill, gjør det ute, i bilen eller på kjøkkenet. Forandring fryder, også når det kommer til sex. Det aller viktigste dere kan gi hverandre er faktisk gratis og klokt. Nok tid, til hverandre.

Ser du for deg en konvolutt under juletreet, fra han til henne eller omvendt. 10 timer med 100% kvalitetstid, morsomt og genialt, men det krever god planlegging. Sett av nok tid til god sex og få et langt bedre samliv, både på kort og lang sikt.

 

Foto: Typepad.com

Vargas

Tags: Gruppesex, kåt, onani, orgasme, Tidsklemma

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Miss Ninja- Norges deiligste blogger støtter Movember!

Noen bloggere tør å by på seg selv, andre tør ikke gå utenfor huset uten sminke. Miss Ninja er en...

Real Madrid flørter med Martin Ødegaard (15)

Real Madrid wants to sign 15 year old Martin Odegaard. He was at Valdebebas today for the 2nd time. [@JLSanchez78]...

Lukk