Sexy Jenny Skavlan skaper mote som vekker oppsikt

Jenny Skavlan (27) blir lagt merke til. Ikke bare fordi hun er en av Norges flotteste kvinner, men fordi hun også er modell for egen baderøyskolleksjon, er skuespiller, forfatter og programleder på TV.

Hadde sexy-Jenny valgt å gjøre en karriere som artist med sin hese og karakteristiske stemme, hadde hun havnet på besøk hos onkel Fredrik til høsten. Alt Jenny Skavlan tar i blir til gull, glitter og omtalte designer antrekk. Den nygifte Oslojenta har mange baller i luften og kan kan velge og vrake av fristende tilbud.

26. april giftet Jenny seg med sin kjæreste gjennom flere år, Thomas «Finger’n» Gullestad (33). Vielsen ble holdt i et ombygd industrilokale på Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo.

Det var en selvfølge for Jenny å sy sin egen brudekjole. Å spille inn reklamefilm for pizzaprodusenter et en tid som absolutt over, nå viser Skavlan seg fra en langt mer kunstnerisk side. Det var i 2007 Jenny slo igjennom for første gang, i en reklamefilm for Grandiosa.

– Jenny har nylig inngått en avtale med motehuset PortoBrazil.no, der hun skal vise eget design i form av badetøy for alle. Både for kvinner som liker å skjule hud og for de som elsker å vise seg fram. Designeren selv er ikke redd for å vise hud, det kommer tydelig fram i en rekke av hennes siste kreasjoner.

Til bladet KK fortalte Skavlan nylig litt mer om sitt siste «hjertebarn».

– Jeg har tolket det sånn at norske jenter liker det litt enkelt og sporty, og det synes jeg kan være utrolig sexy.

– En bikini er jo sånn ca det minste plagget som finnes, og jeg ser ofte bikinier hvor jeg synes det er prakket for mye info på, med både frynser, rysjer, skjell og strass.

Jenny har selv valgt å være modell for egen kolleksjon, det forteller litt om den sporty jenta som også har gitt ut en rekke bøker om gjenbruk av klær. Til magasinet Stylista.no sier Jenny følgende om PortoBrazil:

«Jeg dro til Brasil for å utvikle kolleksjonen, og ble veldig inspirert av hvordan brasilianerne fremhever kroppen sin –uansett størrelse. De strutter, stråler og elsker å gå i bikini.  Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme. Men for å strutte og stråle må man elske bikinien sin også! Derfor har jeg prøvd å lage bikinier for et mangfold av jenter; her skal både den sporty, den vågale, pinup-jenta og hun som bare vil blende inn i mengden føle seg bra» sier Jenny selv om samarbeidet.»

Jenny Skavlan har spilt i filmene «Tomme Tønner», «Død Snø» og «Fatso», i 2008 deltok hun i «Skal vi Danse» PÅ tv2 og nylig har du sett multikunstneren på NRK som vert og programleder for Melodi Grand Prix-sendingene, sammen Erik Solbakken.

Mote, helt uten trendpress; vil du finne på Jenny.skavlan.com om ikke lenge.

Foto: Flickr/ oslofashionweek

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.