Solskjær henter United spiller!

Ole Gunnar Solskjær har sin mest aktive måned i sitt fotballiv. Som manager for Cardiff har han allerede hentet tre norske spillere. Nå henter han brasilianske Fabio fra sin tidligere arbeidsgiver Manchester United.

Lørdag gikk Cardiff videre i FA-cupen etter å ha sendt Bolton ut med 1-0 seier.

Premier League teller selvsagt mer enn noen cup, derfor er det så viktig å forsterke laget når man har muligheten. Kristiansunderen har bare fra til 1. februar.

Stoke-spissen Kenwyne Jones på nær 1.9 meter er så godt som klar for sin nye arbeidsgiver ifølge britisk sports-media. Jones kan være mannen som hjelper Ole Gunnar å få Cardiff opp til fast plass i Premier League. Han har scoret en hel del mål hos både Sunderland, Stoke og Southampton.

Overgansvindet i år har overgått seg selv med svært mange store overganger, langt mer enn samme tid i fjor. Enda kan svært mye skje, spesilet i England.

Allerede tirsdag 28. januar er det ny kamp i Premier League, da det er full runde grunnet FA-cup kamper tidligere. Cardiff skal til Old Trafford og hilse på gamle kjente. Manchester United og David Moyes har en hel del å bevise for allerede sjokkerte fans. Kun seier er bra nok for de røde mot Seriens dårligste lag som ligger helt sist.

– Ingen andre kamper denne sesongen er viktigere for Ole Gunnar enn denne. Vinner hans lag mot Manchester United, beviser han med rette at han kan være en av mange kandidater til jobben som manager hos de «røde djevlene». Ikke nå, men om noen år. Solskjær er helt og en legende på «Theatre of dreams». Der vil han alltid være hjertelig velkommen.

Ingenting tyder på at dette er siste avtaler for kristiansunderen, det er noen få dager igjen og det er ingen hemmelighet at Cardiff lekker bakover. Et par solide forsvarspillere er nok på listen til tross for at han nå har fått en meget god venstre back i Fabio.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.