Sommerens snakkis: Suárez til Real Madrid!

I hele fjor sommer var det verdens dyreste spiller kjøp, Gareth Bales overgang til Real Madrid. Denne sommeren er det Luis Suárez overgang til den den spanske storklubben som blir årets snakkis. Overgangssummen vil bli stor også denne gangen. 

«Silly season», alle ryktene i overgangvinduets åpningstid fra 1. juli til 31. august. Ryktene vil komme om de aller fleste spillerne til de fleste av de beste lagene gjennom hele sommeren.

– Europa har de flest spillerne som går til de aller beste lagene i Spania, England, Italia Frankrike og selvsagt Tyskland. Vi vil følge alle overgangene som faktisk skjer og de fleste ryktene gjennom sommeren,  før det hele kulminerer i et dramatisk scenario på siste dag av markedet som er 31. august. Deadline Day er en av de viktigste dagene utenfor sesongen, for alle som elsker internasjonal klubbfotball.

Hva skjer i Manchester United? Hva skjer med Wayne Rooney?

rp_165123994-1814668.jpg

Falcao til Premier League?

Chelsea trenger nye angrepsrekke, Torres er på vei bort, kan Falcao være riktig mann?

– Vil Louis Van Gaal ta over eller er det legenden Ryan Giggs som får prøve seg permanent på Old Trafford? Spørsmålene er mange og gjennom sommeren vil det sakte, men sikkert komme flere svar. Faktum er at Manchester United ikke skal spille Champions League kommende sesong, det kan få dramatiske konsekvenser. De beste spillerne vil spille i de gjeveste turneringene. Punktum.

Sesongen for de beste spillerne i de beste klubbene vil bli lang. Ikke før sesongen er over starter sommerens vakreste eventyr, Fotball-VM i Brasil.

Er du smart, legger du deg inn som fast leser på vargas12.com via vår Facebook-side eller via Bloglovin. Da slipper du å gå glipp av en eneste overgang eller alle de viktigste ryktene rundt de beste fotballspillerne i verden. Vi følgere overgangsmarkedet fra start til slutt og vil levere ferske artikler om alt som skjer i England, Spania, Frankrike, Italia og Tyskland.

Gjennom sommeren kommer det også et oppdatert program via denne bloggen rundt alle land som skal delta i VM i Brasil.

Suáres ble nylig kåret til årets spiller i Premier League, klubber vil strekke seg lang for å sikre seg underskriften til spilleren som vil representere Uruguay i sommerens VM i fotball.

Følg med!

 

Vargas

2 thoughts on “Sommerens snakkis: Suárez til Real Madrid!

 1. Tenke seg til at Suáres ble kåret til beste spiller i PL, han som er så utrolig usportslig og usympatisk person. Er jo så mange spillere somer bedre enn han og har en mye bedre attitude.

  1. Hei mstraveltipsy

   Suárez har blitt kåret av spillerne i Premier League, de vet nok hva de snakker om. Attitude er neppe vurdert i denne kåringen, men hva spilleren faktisk har levert på banen.
   Jeg er uenig med deg og mener det er et helt riktig valg. Suárez har vært veldig god denne sesongen. En sesong som kan bli kronet med ligagull.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.