Sondre Lerche sammen med Linnéa Myhre

Den tidligere toppbloggeren, flotte Linnéa Myhre har i følge den kulørte presse blitt sammen med artist og «The Voice» mentor Sondre Lerche. Dette er ikke helt nytt, de har datet en tid, men det er et av mange nye par blant kjendisene i året som gikk. 

– Linnéa Myhre er best kjent som sinnablogger, best kjent fra bloggen, «Alt du vet er feil». Hun har også stått fram med spiseforstyrrelser og hun kom ut med boken «Evig Søndag» i august 2012. En bok vi anbefaler på det varmeste. Linnéa har også fått en rekke priser for sin blogg som nå er lagt ned. 

Molde-jenta bor i Oslo og har i en tid jobbet i NRK P3, hun har forståelig nok, jobbet som modell og skal så vidt vi vet komme med en ny bok om ikke lenge.

Sondre ble nylig skilt fra sin kone gjennom 8 år, skuespiller Mona Fastvold.

Linnéa Myhre (23) Foto: Flickr/ xmaikenx


Linnéa og Sondre har ikke bekreftet sitt forhold, men de to skal være observert på flyet fra New York, en rekke steder i Oslo og på konsert i hovedstaden. Paret skal ifølge venner være riktig så forelsket.

«Stand Up» komiker, forfatter og programleder Anne Cath Hærland gikk for et par år siden ut i media og sa at Linnéa Myhre lignet litt på henne selv, og kunne bli en av Norges beste komikere fordi hun var så annerledes alle andre. Hærland mente at Linnéa var hennes perfekte arvtager.

Hva framtiden vil bringe den flotte 23 åringen vil bare tiden vise. Hun kan vel nesten bli hva hun vil. Talent finnes det i massevis, hvis hun bare gidder å bruke det.

Andre par som har vært innom spaltene i ukeblader, magasiner og aviser er selvsagt den gravide Tone Damli og hans nye kjæreste Markus Foss. I følge venner som står paret nær skal de to være på jakt etter felles bolig, da de fortsatt har adskilt adresse.

Norges mest sexy programleder, selveste Triana Iglesias har også falt pladask i 2013. Hennes utkårede er og Nuno De Brito. Det flotte paret kom til P3 Gull sammen og visste seg med det offentlig for første gang. Nuno er DJ som Triana, og han er nok best kjent som «DJ Soulshock» fra nettopp NRK P3.

Norges beste skuespiller, Damlis gamle eks samboer Aksel Hennie skal også ha sett seg om etter en ny flamme. Costume-redaktør Hege Aurelie Badendyck skal være den heldige. Paret har ennå ikke bekreftet noe rundt forholdet.

IDOL-Sandra som har vært sammen med flere kjente eldre menn i de senere årene skal nå ha valg en på sin egen alder, også det en DJ. Nemlig Martin Bjerce.

I 2014 skal du få det siste av det siste fra kjendis-Norge. Hvem som kommer, hvem som går, hvem som kommer sammen og hvem som dør. Den kulørte presse kommer med sine magasin og ukeblad en til to ganger i uken. Vi skriver det som skjer når det skjer og serverer det til deg på gullfat.

Skulle Linnéa og Sondre flytte sammen, vente barn eller gi ut plate sammen, vil du finne det her på vargas12.com.

Du bør bare «like» vår Facebook-profil så er du blant dine venner som vet alt først, om kjente og mindre kjente mennesker, de som vant Farmen, ble kastet ut av «Paradise Hotel» eller skal på ny delta i neste sesongs reality-program. Vi sover aldri, vi skriver for deg.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.