Suzanne Svanevik- De fleste unge vil se slik ut!

Suzanne Svanevik (19) kan ikke alene få skylda for at mange unge jenter og gutter trener på seg sykdom og skader, men hun er med på å gjøre mange unge bevisst på hvordan man kan ende opp å se ut – om man trener nok og riktig over tid.

En video som hadde fokus på prestasjon og styrketrening. Resultatet ble heller sjokkerende for den tøffe bergenseren. Enten så er den treningsvillige jenta naiv, eller så har hun dårlige folk rundt seg.

– Hun kan ikke påstå å ikke vite hvordan filmresultatet ble så lenge det er hennes video bør hun selvsagt få gå gjennom produktet før den publiseres. Eller ihvertfall få vite hvordan videoen skal framstilles. Jenta er flott og veltrent, synd videoen fokuserer alt for mye på rumpe og kjønn, når jenta er bare muskler og har så mye mer å vise fram.

Man kan selvsagt diskutere i det lengste om hvor vidt Suzanne ikke visste at denne trenings-videoen ble som den ble. Hovedfokuset rundt videoen var i følge den knallsterke og flotte 19-åringen en motivasjonsfilm for hennes lesere.

Suzanne Svanevik (19) er kjent for å ha laget videoer tidligere også, der hun imponerer voldsomt med mange forskjellige øvelser i et treningsstudio, der hun blant annet løfter 105 kg i markløft, da var hun 17 år gammel. Du kan jo selv gå ut og forsøke. Den mest populære videoen hennes er sett mer enn 19. millioner ganger på video-nettstedet YouTube.

Trening er viktig for alle, uansett alder, i så måte er Suzanne et godt forbilde for mange. At hun itillegg har svært mange tilhengere som følgere henne både på Instagram og på Facebook, gjør at hun rekker ut til ungdom over hele verden. Jenta fra Bergen er i ferd med å gjøre seg styrtrik på kroppen sin. Fortjent nok.

Det er videoselskapet worldstarhiphop.com ved Greg Landsky som er mest kjent for å lage tvilsomme  historier om de mest kjente reality-stjernene i USA som står bak videoen Suzanne nå får masse kritikk for å ha vært en del av.

Jen Selter er verdens mest omtalte kvinne som lever av å vise seg fram i treningstøy, mest pga sin vel-dreide rumpe. Flotte Jen har nylig skrevet en gullkantet kontrakt med Nike.

Er ditt mål med din trening å få en kropp som Suzanne?

 

Foto: Bodyweb.com

Vargas

2 thoughts on “Suzanne Svanevik- De fleste unge vil se slik ut!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.