Tone Damlis dårligste låt? Bedøm selv!

Den gravide artisten Tone Damli kom nylig med ny singel. «Heatkill» som stort sett får slakt av de som påstås å vite hva de snakker om når det kommer til musikk. Musikk-journalister er veldig ofte uenig, dessverre for flotte Tone ser det ut til at de er mer enige enn på lenge. 

VG gir terningkast to, Dagbladet trakk seg til en treer. Hva synes du?

Tone Damli er som kjent i lykkelige omstendigheter sammen med sin kjæreste Markus Foss (30). Men etter å ha vært mer i søkelyset for alt annet de siste årene enn sin stemme. Har hun endelig kommet med musikk igjen.

Da hun slapp musikkvideo til låta «Look Back» i februar 2012, fikk hun så ørene flagre for å kle av seg og spille for mye på sex. Jenta hadde jo vært hjernedød og burde ha sparket manager- David Eriksen i ballene om hun ikke fikk beskjed om å spille på sex, når hun ser ut som hun gjør.

Jenta er sexy og vet det. Selvsagt må det brukes i en musikkvideo. Tone har blant annet Norges mest omtalte ben og rumpe.

Etter bruddet med Aksel Hennie (37) skrev en blogger et meget krast og ondskapsfullt blogginnlegg om Tones privatliv, et innlegg som Tone gikk rettens vei for å få dementert og fjernet. I tillegg var Sogndal-jenta en av fire dommere i IDOL, hun deltok i Slagerfestivalen i Sverige, i tillegg til å komme med eget kleskolleksjon i samarbeide med den danske giganten Designer’s Remix.

En hektisk dame som nå fokuserer på sin artistkarrière igjen.

Tone skriver på bloggen sin at «Heartkill» ble til på sensommeren i fjor og at hun likte låta fra første stund.

I perioden fram til fødsel og helt sikkert raskest mulig etter- skal Tone jobbe for spillselskapet Bettson. En million avtale skal være signert og den vakre artisten skal jobbe i flere forskjellige arrangement de to neste årene, med blant annet NM og VM i poker. Tone Damli blir mamma i løpet av våren 2014.

Tone Damli er blant Norges mest kjente artister og kommer garantert sterkere tilbake med ny og sikkert bedre låter ved en senere anledning.

 

Foto: Flickr/  SolvangImage

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.