TV-serien «Bloggerne» med ny blogger i sesong to!

TV2 Bliss kommer i høst med sesong to av reality-serien som følger livet til kjente bloggere, der de filmer seg selv på godt og vondt. Emilie «VOE» Nereng har takket nei til å bli med på sesong to av serien grunnet tidspress til andre prosjekter. 

 

Vi vil fortsette og følge de tre andre topp-bloggerne fra sesong 1, gravide Marna Haugen (33), den hardtslående Suzanne Aabel (31), den nyinnflyttede osloboeren Sophie Elise (19), og den nye bergensjenta Eirin Kristiansen (20) som erstatter Nereng. 

Serien ble en suksess for TV2 Bliss og det er ingen hemmelighet at det er av interesse for mange, helt sikkert unge, men også voksne TV-seere å se topp-bloggerne helt uten filter.

De tre vi ble kjent med i første sesong har fått litt mer erfaring, de har blitt et år eldre og har garantert masse spennende å by på fra sine helt private liv, som de mer enn gjerne deler på hver sin respektive blogg.

last ned (1) BLOGGERNE

Høstens «Bloggerne»-jenter: Marna Haugen, Sophie Elise, Eirin Kristiansen og Suzanne Aabel. Foto: TV 2

Bloggerne som er med i TV-serien har et TV-team på besøk i en viss periode, så filmer de seg selv i gitte situasjoner, mer reality enn det, blir det jo ikke. Vi nordmenn elsker reality-TV, vi liker dyneløfting og vi elsker å se hvordan folk bor og hvordan det ser ut hjemme hos de kjendisene som deltar.

Det er ikke uten grunn at «Big Brother» er verdens mest populære reality-serie. Som faktisk også kommer på TV i løpet av høsten. Å se hvordan andre mennesker lever sine liv i sin hverdag er faktisk big business. Derfor velger altså TV som er moderkanal for Bliss, å sende en sesong til av «Bloggerne».

I den nye sesongen blir vi kjent med Bergen-bloggeren Eirin Kristiansen som skriver på bloggen som heter det samme som hennes navn, Eirinkristiansen.blogg.no, så får vi igjen hilse på nygifte og gravide Marna Haugen, som vil føde i løpet av serien. Hennes blogg heter Komikerfrue.no. Selvsagt fordi hun er gift med stand up komiker Ørjan Burøe, et bryllup vi fikk se i første sesong, fra selveste Las Vegas.

Suzanne Aabel, Norges mest sexy journalist?

Hun er ihvertfall glad i menn, noe vi ble vitne til i den første sesongen. Suzanne ble forelsket, men det gikk fort over. Nå skal hun ha funnet en ny mann som er i hennes liv for øyeblikket. En forelsket blogger som vet å gi av seg selv er det vi får møte i sesong to. Hun skriver på en blogg det er veldig lett å anbefale, Suzanne Aabel er ikke bare flott, men også en meget klok dame med ben i nesa og som elsker å stå på barrikadene å snakke kvinne-sak så snart hun får en sjanse. En samfunnsengasjert krutt-tønne der altså.

– Den fjerde og mest leste bloggeren av de fire som deltar i sesong to, er Sophie Elise. Hun har hatt et meget innholdsrikt år, der hun både har flyttet til hovedstaden og gitt ut en meget populær singel. «Lionheart» har fått blandede kritikk, men den høres stadig på radio, noe som er et godt tegn for ei poplåt fra en 19 åring fra Narvik.

Sophie Elise skriver bloggen med samme navn.

Har du planer om å se «Bloggerne»? I så fall må du vente til 27. oktober, da er det premiere på TV2 Bliss. Du har grunn til å glede deg.

Kilde: TV2

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.