Menn har en tendens til å være litt lettlurt. En utringa kjole, litt rød leppestift og noen flakkende blikk så blir de fleste som en kåt han-hund i paringstida. Hun vet at han biter på agnet. Det han nesten alltid.

Han ser sitt snitt til å rette litt på slipset og lire av seg et par patetiske gloser hun har hørt hundrevis av ganger. Leken er i gang. Hun vet hun får napp om hun vil. Han håper det helt til hun viser seg å være nok en «luremus» på jakt etter billige drinker.

Her er det nok noen både kvinner og menn som kjenner seg godt igjen.

Det er vel så mye måten du ter deg på, hvordan du snakker og hva du sier som gjør deg sexy. Du kan være sexy for noen, og mindre attraktiv for andre. Her er det ingen fasit.

Utseendet har mye å si selvsagt, også det man går kledd i, og hvilken stil man ønsker å ha som avgjør om mange synes at nettopp du er sexy og attraktiv. Pynter man seg så blir man ofte fin, det trenger ikke å resultere i å bli sexy. Det er det stor forskjell på.

Man kan også være sexy på jobben, uten at man legger noe mer i det. Et kort kjørt og sorte strømper er alltid sexy. Menn kan også være sexy på sin måte også i jobb sammenheng. Kvinner elsker menn i dress, for ikke å snakke om brannmenn i uniform.

user329658_pic341398_1393083012 Janne Brtiney Simonsen Foto: Copyright Janne Britney Simonsen

Uansett så er det sjelens speil, øynene som gjengir din lidenskap og ditt begjær. Kvinner kan lett se en mann «rett til køys». Selvsagt sier det mer om menn enn kvinner, allikevel er øynene det beste «våpen» for å få en sexy look.

Et blikk kan si så mangt. Og holder hun blikket i mer enn tre sekunder så synes hun enten du er en raring og må bare glo, eller så har hun lyst på deg. Men gå rolig fram, det verste kvinner vet er overivrige menn som tenker med feil hode. Eller har overdreven mye selvtillit i tillegg til å tro at han er Guds-gave til kvinnen.

En mann kan også være sexy uten å pynte seg, T-skjorte og jeans kan gjøre en hver kvinne ør. Men har ikke vedkommende glimt i øyet, eller lar være å si de riktige tingene så forsvinner sjarmen raskt.

Det er hele pakka som gjelder.

Å være sexy har mange punkter, og det som er sexy for meg må ikke være det for deg.

– Blikket er kanskje det viktigste, og det gjelder for både han og henne. Mange menn liker trygge kvinner med en solid dose selvtillit. Det kan ikke bikke over til å være for mye, da kan hun fort oppfattes som breial og selvgod, det virker igjen mot sin hensikt. Spillet, leken, flørten og forelskelsen mellom mennesker i alle aldre er den røde tråden i våre liv.

Noen ganger går det rett til helvete, andre ganger- de vi husker best er vidunderlige og vi lever på minnene helt til vi forsøker oss igjen.

Hva er å være sexy for deg?

 

Vargas

Tags: forhold, kvinner, kåt, menn, relasjoner, sex

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Selvmordstallene øker blant unge i Norge

Det er grunn til å rope et høyt og rungende varsko. Stadig flere unge velger å avslutte livet av flere...

Verdens mest sexy kvinne- overrasker de fleste!

Magasinet People, med alle sine 3.75 millioner lesere har igjen kåret verdens mest sexy kvinne og mann. Vi tar den...

Lukk