Nå har du ditt livs store sjanse til å få oppleve en fantastisk dag sammen med dine venner. NRK gjør din drøm til virkelighet.

Alt du trenger å gjøre er by på deg selv, bruk din fantasi og din flotte stemme, så kan du vinne opphold i Oslo der du får møte artistene som skal synge på Rådhusplassen fredag 20. juni. VG-lista Top 20 er Nordens største konsert, itillegg er den helt gratis for alle. Men du kan få en dag du sent vil glemme.

Får du ikke reist til Oslo 20. juni så fortvil ikke. VG-lista skal glede sitt publikum i en rekke norske byer gjennom sommeren 2014. Her er en oversikt:

Alt du trenger å gjøre er å laste opp en video på Instagram der du synger på en av låtene til artistene som skal spille. Tagg innlegget med #jegviltilrådhusplassen. Du kan lage videoen alene eller sammen med venner, familie og kjæledyr. Kun fantasien setter grenser!

– Gleder du deg til å høre Mr. Probz? Eller hva med Isac Elliot eller kanskje Adélen? Du får stå i «Golden Circle» rett foran scenen sammen med dine tre nærmeste venner. Din drømmedag er bare en sang unna. Alt du trenger er å synge ei låt, legge denne ut på din Instagram profil, eller på YouTube.

– Gjennom sommeren er det et stort antall konserter og festivaler i Norge. Vi har laget en liten oversikt slik at du lett kan finne din favoritt-artist på riktig konsert. Uansett når og hvor du ønsker å reise, det er smart å bestille billetter på forhånd. Det kan du spare både tid og penger på.

VG-lista Top 20 er et must for alle som er glad i ‘listepop’ og de største stjernene som spilles på radio over hele Norge hver eneste dag.

VG og NRK har gjennom en årrekke gjort VG-lista til en tradisjonsrik fest for mange tusen unge, voksne og eldre fra hele landet. Der de unge er utvilsomt i flertall. I fjor regnet festen nesten vekk, i år er det all grunn til å håpe å tro på langt bedre forhold når det kan bli din absolutt drømmedag.

Du kan faktisk synge deg til Rådhusplassen med tre av dine beste venner.

Husk å merke ditt innlegg og din låt med #jegviltilrådhusplassen

 

Foto: Flickr/ Oslo Rådhus (Rådhusets forvaltningstjeneste)

Kilde: NRKP3.no

Vargas

 

Tags: drømmedag, Isac Elliot, Oslo, Rådhusplassen, VG-lista Top 20, vinn

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex vil bli langt viktigere for deg etter dette…

Når du endelig har funnet din ultimate-orgasme fasit vil sex ha mye mer å si for deg i ditt liv....

Brasil VM 2014 – Bare dager igjen, er du forberedt?

Sommerens vakreste eventyr er bare timer unna. Brasil får verdens øyne på seg i mer enn en måned. Det handler...

Lukk