Videoen alle snakker om- Suzanne Svanevik (18)

https://www.youtube.com/watch?v=lDzR1R2YHmU

Man kan selvsagt diskutere i det lengste om hvor vidt Suzanne ikke visste at denne trenings-videoen ble som den ble. Hovedfokuset rundt videoen var i følge den knallsterke og flotte 18 åringen en motivasjonsfilm for hennes lesere. 

En video som hadde fokus på prestasjon og styrketrening. Resultatet ble heller sjokkerende for den tøffe bergenseren. Enten så er den treningsvillige jenta naiv, eller så har hun dårlige folk rundt seg.

Suzanne Svanevik (18) er kjent for å ha laget videoer tidligere også, der hun imponerer voldsomt med mange forskjellige øvelser i et treningsstudio, der hun blant annet løfter 105 kg i markløft, da var hun 17 år gammel. Du kan jo selv gå ut og forsøke. Den mest populære videoen hennes er sett mer enn 19. millioner ganger på video-nettstedet YouTube.

– Hun kan ikke påstå å ikke vite hvordan filmresultatet ble så lenge det er hennes video bør hun selvsagt få gå gjennom produktet før den publiseres. Eller ihvertfall få vite hvordan videoen skal framstilles. Jenta er flott og veltrent, synd videoen fokuserer alt for mye på rumpa og kjønn, når jenta er bare muskler og har så mye mer å vise fram.

Det er videoselskapet worldstarhiphop.com ved Greg Landsky som er mest kjent for å lage tvilsomme  historier om de mest kjente reality-stjernene i USA som står bak videoen Suzanne nå får masse kritikk for å ha vært en del av.

Jen Selter er verdens mest omtalte kvinne som lever av å vise seg fram i treningstøy, mest pga sin vel-dreide rumpe. Flotte Jen har nylig skrevet en gullkantet kontrakt med Nike.

Hva mener du om videoen og det faktum at hun påstår at hun ikke kjente sluttresultatet?

 

Foto: Flickr/ exavier84

Vargas

5 thoughts on “Videoen alle snakker om- Suzanne Svanevik (18)

  1. Hei Stig

   Jeg forstår hva du mener og er til dels enig med deg. Men hun har en merkevare som det aldri vil ta slutt på for hennes egen del, så jeg tror hun klarer seg.
   Å «selge» kropp på riktig måte er en vanskelig balansegang og det blir veldig feil om det blir åpenbart basert på sex.

   Takk for din kommentar!

   Vargas

  1. Hei Stine, ja det kan du si, men jeg mener Suzanne er litt naiv når hun ikke ser over en video som skal publiseres av henne. Hvis det stemmer at hun ikke visste at den
   ble så sex-fiksert som resultatet viser. Flott dame da 🙂

   Takk for at du stakk innom!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.