Wetlands- filmen du ønsker å se alene!

 

«Helen», spilt av flotte og dyktige Carla Juri er hovedrolleinnehaver i denne tysk-produserte filmen «Wetlands» som går svenske «Fucking Åmål» og norske «Få meg på for faen» en høy gang. Kanskje kan den bli i drøyeste laget for noen sarte sjeler.

Men «Wetlands» tar ungdoms seksualvaner i det 21. århundre på alvor, det skal regissør David Wnent ha kudos for.

– Kroppsvæske vil etter den filmen få en helt annen mening, og du vil kanskje være forsiktig med intimbarberingen neste gang du skal ta høvelen fatt. Det er nemlig her «Helens» fortelling starter. En Anal-barbering går galt og den skjøre jenta med det litt røffe ytre må ty til medisinsk assistanse på det lokale sykehuset.

Filmen setter fokus på en ung kvinnes sinnstilstand, nysgjerrighet på sex og tilnærmingen til både kvinner og menn. Regissør Wnent blander det hele med hennes utfordringer fra en vanskelig barndom, med hennes noe kontroversielle oppførsel.

wetlands

– Her møter hun den flotte sykepleieren «Robin», spilt av Christoph Letkowski. Helen setter pris på all oppmerksomheten, og merker at hun trives stadig bedre i sykesengen. Forholdet til den sexy sykepleieren blir viktigere jo lengre man skrider ut i en film som vil overraske deg, men også sette deg på prøver.

Denne filmen setter du ikke på som familieunderholdning på lørdagskvelden eller samler halve slekta for en kosetur på kino i høstmørket. Dette er filmen du enten ser alene eller samme med venner du ellers snakker med om absolutt alt. 

Sæd-avgang i sakte film, agurk-onani, tampong-bytte og analkløe er endel av «Helens» noe merkelige verden. Dette er en film som har uventet mye kvalitetsinnhold, blandet med absurde scener vi slett ikke er vant til å se på norske kinoer, før nå.

Noen unge jenter vil nok kanskje kjenne seg igjen i «Helen» på flere måter. Kanskje ikke i alt, for denne jenta er på bristepunktet gjennom neste hele filmen, på hvilken måte er det opp til deg og finne ut av.

Filmen er basert på boken «Våtmarksområder», skrevet av Charlotte Roches i 2008.

Liker du ikke kroppsvæsker av alle slag, og det i bevegelse, bør du kanskje la være å gå på kino. Filmen «Wetlands» har norgespremière fredag 21. november på en kino nær deg, om du tør.

 

Kilde NRK.no

Foto: Flickr/ Circlecinema.com

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.