Om du er singel og ønsker å endre den statusen, bør du først vite hva du skal lete etter, hvem er den rette for deg? Aldersforskjell, utseende, barn fra tidligere forhold, er du villig til å flytte til en ny og fremmed by?

 

– Du som ønsker å finne en livsledsager bør være ærlig i din søken, først og fremst for deg selv, men også mot den du leter etter. Kjemi, humor, økonomi og utdanning er andre punkter du før eller siden bør vite litt mer om, både om deg selv, men også om din kommende partner.

Spør deg selv, hvem vil du ha, og ikke minst hvem kan du få?

– Selvsagt har det litt å si om hvem du møter, er det akademiker med lang og god utdannelse du søker, fordi det er det som passer deg best, eller er ikke det så viktig bare du liker å omgås vedkommende? Like barn leker best, er en floskel det kan være smart å tenke på. Like mye som man skal ta ad nota, ulikheter tiltrekker hverandre.

– Du kan uansett være helt sikker på en ting, det finnes ikke noe fasitsvar på hvordan man treffer den rette, det du kan slå fast- først som sist, er det faktum at den som intet våger, heller intet vinner. Du må tåle å feile noen ganger før du vet at du endelig har funnet den som du skal leve resten av ditt liv sammen med. Den dagen vil du aldri glemme, men lagre den i hjerte ditt som et lite eventyr.

Det er utvilsomt en der ute i den store vide verden for deg også, og det er ikke sikkert du må lete så lenge eller langt unna heller.

rp_kissing_965824.jpg

Søker du etter den rette, den perfekte partner for deg, den store kjærligheten? Vel, det er faktisk ikke så vanskelig som du skulle tro. Det er en der ute for deg også, garantert. Du må bare lete riktig.

Før i tiden, for 30, 40 eller 50 år siden, møttes man på kino, på lokalet, på kino, på dans, på tur med hunden eller helt tilfeldig gjennom jobben eller i kassa på Rema. Nå finner stadig flere hverandre via World.Wide.Web, best kjent som internett, eller bare «nettet».

– Ingen behøver å sitte ensom når man kan finne den rette på nettet. Med litt tålmodighet, riktige søk og senkede krav, så finner du en som passer deg som hånd i hanske, som kan bli din elsker, partner, beste venn og klippe livet ut.

 I din egen profil må du ha bilde, ingen skriver med noen som ikke vil vise hvem man er. Vær ærlig, en løgn blir fort avdekket ved et eventuelt møte. Hold deg til de pålagte lover og regler for det nettstedet du har din profil, blir du ekskludert, kan det bli vanskelig med en nett-date.

– Å finne den rette som er der for deg uansett, den ultimate kjærligheten. Den som bare varer og varer er alle forunt, alle fortjener å oppleve ekte vare. En gang i løpet av livet. Å være forelsket er den beste følelsen som mennesker kan dele med andre, den helt spesielle. Den som kan bli en klippe for deg i ditt liv.

Dessverre er det noen som benytter sjansen til å lure mennesker på leting etter en støttespiller, en å elske.

– Kommer du i kontakt med personer som ønsker å møte deg, virker ærlig og oppriktig, men trenger penger til reisen, så bør du være på vakt. Mange nordmenn har sendt millioner av kroner til personer som kun er ute etter lett-tjente penger. Om tema økonomi kommer på banen unaturlig tidlig i deres første samtaler, bør også varselklokkene kime.

Ikke la frykten for å bli lurt, eller få ødelegge muligheten din til å bli forelsket i løpet av dette helt nye året. Du fortjener å dele livet med en som elsker deg, på godt og vondt; helt betingelsesløst, ekte og hele deg.

Det er virkelig verdt det.

 

Vargas

Tags: forelskelse, nett-kjæreste, nettprofil, relasjoner, svindel

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Boliglån? Da bør du forlange lavere rente i dag!

Vil ikke banken din gi deg bedre betingelser, bør du selvsagt for din egen del, vurdere å bytte til en...

Steven Gerrard forlater Liverpool!

Steven Gerrard is to leave Liverpool at the end of the season. Developing story here http://t.co/mKldNRl1iE #lfc pic.twitter.com/rnEwrjx4z5 — BBC...

Lukk