Selveste Rihanna kommer tilbake tre år etter sist gang hun entret Telenor Arena. Skal du ha billetter kan det være smart å bestille tidlig. De beste plassene går som kjent først.

Til denne sommer-konserten tar superstjernen med seg det forholdsvis nye stjerneskuddet «The Weeknd.»

1553354222_385f00db42_o

jianjun xu via Compfight

1922425654_dc6823a61b

 

Rihanna har blitt en skikkelig Norges-venn, men er ikke like populær som f.eks Adele som solgte ut sin konsert samme sted to måneder før, på 20 minutter. Dog er Adele er en annen type artist som favner et langt større og voksnere publikum enn pop-prinsessen fra Barbados. Og Rihanna trives åpenbart så godt i Norge at hun kommer nå på sin fjerde tur(né).

Rihanna, en av de aller største «hit-makerne» i bransjen har gjennom en årrekke fått god hjelp av norske Stargate som har produsert mange av hennes mega-hits. Dessverre har det unge sex-symbolet hatt noen utfordringer med dop og dårlige venner.

Ved gjentatte anledninger har Rihanna også lagt seg ut med andre artister, der i blant Rita Ora og divaen Lady Gaga. Hun har også inngått forlik med diverse fotografer – som beskylder sangfuglen for feilaktig kopiering og bruk av deres bilder. 

I visse kretser blir artisten med den frodige og sexy kroppen, jenta med den fantastiske stemmen kalt dophue, på bakgrunn av sin hyppige omgang med marihuana.

 

jianjun xu via Compfight

27-åringen er fortsatt under Jay-Zs mektige vinger, men ikke så veldig lenge om hun fortsetter å spre om seg med kritikk av andre i musikkbransjen. Onde tunger vil også ha det til at Rihanna er livredd for å bli glemt av fansen, og at det er årsaken til alle bildene og publiseringen i sosiale medier – av seg selv.

Uansett er hun verdt å høre og se på, du er nok på plass på Telenor Arena, merk datoen, 2. juli. Midt i sommerferien. Fordi det er utvilsomt en meget stor stjerne so kommer til Norge og Telenor Arena i 2016. Duetten med hennes gode venn Eminem, nærmer seg 1 milliard avspillinger på video-nettstedet YouTube, med låta «Love The Way You Lie.»

Nå kan du bestille billetter til deg og en du mener fortjener å være med.

Billetter bestiller du via Billettservice.no

 

Vargas

Tags: Billetter, dophue, konsert, Norgesvenn, problemer, Rihanna, superstjerne, Telenor Arena 2. juli

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julens bismak

Verden er i stadig endring, det 21. århundret dundrer videre i all sin brutalitet. Enten vi liker det eller ei,...

Begge Manchester-klubbene får ny manager!

Alt tyder på at det er duket for store endringer i den røde, men også den blå delen av Manchester....

Lukk