ADELE endelig tilbake – og for et comeback!

Adele (27) er allerede en av de mest suksessrike artister i verden, fra hennes nye album «25» er den nye låta ute nå. Du vil garantert høre mye av Adele i tiden framover. En av årsakene er den første på det nye albumet, «Hello.»

Låta gir artisten med den kraftfulle stemmen muligheter til å spille på alle strenger. Sakte og softe, kraftfullt og rørende samtidig. En typisk Adele-låt, men allikevel noe annet enn det hun har gjort før fordi det er en ny historie. Som synges, fremføres og distribueres ut til fansen og tilhørere forøvrig.

Man trenger faktisk bare noen få sekunder for å høre at vidunderlige, fantastiske og smellvakre Adele er tilbake, endelig. Sårt, mystisk og full av angrende kjærlighetssorg.

CIMG6217

yXeLLe ~@rtBrut~ via Compfight

Merker du ikke at ting begynner å røre på seg, når du hører denne låta, bør du oppsøke fastlegen omgående. Du er sannsynligvis døden nær, er tonedøv eller mangler all forståelse av hva musikk dreier seg om. Følelser selvsagt.

Ståpels-advarselen burde ha vært skrevet utenpå coveret til låta «Hello.»

Adele er tilbake med som er ventet å være et forrykende album. Låt nummer én er allerede en hit, og vil være på førsteplass på de viktigste listene innen kort tid.

Adeles forrige monsterhit, «Someone like You» er vist mer enn en halv milliard ganger på video-nettsiden YouTube. Hun solgte mer enn 30 millioner album av forrige album «21» og er utvilsomt en etablert superstjerne vil regjere hitlistene i måneder framover.

Albumet «25» kommer 20. november. Det anbefales!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.