Siden 22. oktober i år har Adeles «Hello» blitt spilt nær 395 millioner ganger. På mindre enn 4 uker. Adeles album «25» kommer fredag 20. november, en hel verden venter i spenning. Med god grunn!

Smellvakre Adele Laurie Blue Adkins fra bydelen Tottenham i London er bare 27 år, men troner nå på pop-himmelen som verdens største artist. Enda hun ikke har gjort annet enn å slippe to album, «19» i 2008 og rekord-albumet «21» i 2011.

Et album som troner øverst på alle mulige lister. Adeles live konsert i Royal Albert Hall i september 2011, er sannsynligvis den aller beste i sitt slag noen gang. En konsert som gav artisten Grammy for «best Solo performance» og som ble solt som DVD i mange millioner eksemplarer i ettertid.

I USA alene er musikk-videoen fortsatt nr 1 på listen over mest solgte, av en kvinnelige solo-artist.

 

rstone3 Adele on the from page of Rolling Stone magazine

Adele er på alles lepper og har du ikke valgt å trykke henne til ditt bryst ennå, kan det hende du må endre mening. Albumet «25» er nemlig forventet å slå alle andre rekorder, uansett kjønn.

Den første singelen, «Hello» gir en pekepinne på hva man kan forvente. Låta er den aller første som er lastet ned 1 million ganger, den aller første uken den er på markedet. Og den troner selvsagt som nr.1 på Billboard top 100.

I 2011, etter den eventyrlige suksess med albumet «21» hadde lagt seg, fikk den britiske artisten bosatt i California – skrivesperre. I 2013 derimot, løsnet det endelig for den ærgjerrige og ambisiøse låtskriveren. Det gir verden endelig muligheten til å høre Adeles tredje album, som altså er kalt «25».

Eksperter rundt om i verden som mener å ha stor greie på populær-musikk, er helt sikre på at Adeles siste album – vil knuse alle andre rekorder, hva solgte album og nedlastinger angår.

Her er de 11 skattene det er verd å ha ventet på:

 1. «Hello»
 2. «Send My Love (To Your New Lover)»
 3. «I Miss You»
 4. «When We Were Young»
 5. «Remedy»
 6. «Water Under The Bridge»
 7. «River Lea»
 8. «Love In the Dark»
 9. «Million Years Ago»
 10. «All I Ask»
 11. «Sweetest Devotion»

Hør splitter nye «When We Were Young» som kommer på Adels nye album.

Fredag 20. november er endelig ventetiden over!

Les mer på Adele.com

 

 

Vargas

Tags: "Hello", Adele, Albumet "25", Billboard top 100, nummer 1, stjerne

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Romanen Mildred er utsolgt – Foreløpig!

Kjære lesere, kjære skrivere og kjære kunder. Det er med tungt hjerte jeg må meddele at min roman "Mildred" er...

An open letter to the potential new owner of Wolves

Blogger Ryan Leister has this message for whoever takes over from Steve Morgan at Molineux: Dear Sir or Madam, Thank-you for your...

Lukk