I dag ble det kjent. Endelig kommer selveste Adele (27) til Norge. 1. mai 2016 bør du sette av i din kalender som en av de viktigste for neste år. En konsert du bør få med deg, uansett hvilken musikk-genre du liker.

Verdens mestselgende artist kommer til Telenor Arene og du kan få oppleve en av de flotteste stemmene på kloden.

Men først skal jenta fra bydelen Tottenham i London, besøke Stockholm i TELE2 Arena. To dager etter Norgesbesøket er det danskene i København som får oppleve jenta med den kraftige stemmen, 3. mai 2016.

Hennes nye singel «Hello» fra albumet «25» runder en halv milliard avspillinger på 4 dager på videonettstedet YouTube. Og det er selvsagt ikke så rart.

Visste du at albumet «25» har satt en rekke uvirkelig rekorder, bare få dager etter at det er tilgjengelig?

2013_GGA_Adele Adele, på Golde Globe i januar 2013 Foto: Wikipedia.org

På mindre enn én uke er albumet solgt i hele 2,5 millioner eksemplar. Den tidligere rekorden på 2,41 millioner album, var det boybandet *Nsyncs som hadde.

Adele har valgt å utelate sitt album fra strømmetjeneste Apple Music og Spotify, dermed er albumet kun tilgjengelig på CD, vinyl og digitalt på iTunes.

Jenta som ble mamma til Angelo James Konecki 19. oktober 2012, som hun har med kjæresten Simon Konecki – er hedret med en MBE av Dronning Elisabeth II, og vunnet en hel haug med store og viktige priser, kaller sine album ved tall. Det første «19» kom i 2008 så kom «21» i 2011 og nå, endelig det vidunderlige albumet «25» i år.

Billettsalget starter 4. desember kl 10:00, og skal du ha forhåpninger om å oppleve vår tids største stemme, bør du være klar med telefonen presis, og ikke gi deg med det første. Sannsynligvis vil disse billettene være solgt i løpet av få minutter.

Hør flere av de nye låtene på Adele.com

 

Vargas

Tags: "Hello", 1. mai, 4. desember, Adele, Albumet "25", Billetter, Norge, Telenor Arena, YouTube

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mildred, boka stadig flere ønsker seg til jul…

Nå er det bare noen få uker igjen, og julegave planleggingen går for fult i de tusen hjem. Her og...

Der det er hjerterom – har du plass til en syrisk familie på fem?

Vest-Europa flommer av syriske flyktninger. Ikke bare syriske, men også afrikanske, iranske, irakiske og tunisiske flyktninger kommer til Norge. Noen...

Lukk