Selveste Patrick Viera, skal  være i samtaler med styret på St James’ Park og eier Mike Ashley. Noe mange Newcastle-fans neppe tar godt i mot.

800px-Patrick_Vieira Patrick Viera Foto: Wikipedia.org

Arsenal og The Magpies har aldri vært gode venner, men faktum et at klubben kan ha bruk for en markant lederskikkelse. Vi har nylig skrevet om den tradisjonsrike klubben som har slitt med sportslige resultatet i en årrekke. Og som så vidt berget plassen i siste kamp før sesongslutt.

Det finnes liten tvil om at den midlertidige treneren, John Carver, som vant kun 3 kamper av de 20 han trente laget siden januar 2015. 13 tap og 4 uavgjorte imponerer ingen. Derfor er den gamle Arsenal kjempen, verdensmesteren med Frankrike, Patrick Viera, en het kandidat til jobben.

Eier Mike Ashley, er vant til å gjøre som han selv vil med sin klubb, uavhengig av hva fansen ønsker, derfor er han slett ingen populær mann i Nord-England. Ihvertfall ikke hos de som er pro Newcastle.

Patrick Viera har 279 kamper for Arsenal og 107 kamper for Frankrike. Han har også en rekke kamper for både Juventus og Inter, itillegg til å inneha tittelen som verdensmester.

En tittel få andre managere kan skilte med, uansett nasjonalitet.

– Om du er interessert i engelsk fotball, og lurer på hva som skjer med ditt favorittlag i sommer, som jo er det viktigste for alle fans, er det på vargas12.com du finner det aller viktigste, gjennom hele sommeren, og lenge før du leser det i en norsk papiravis.

Vi er først med det siste fra England. For din skyld!

 

Vargas

 

Tags: Arsenal, Frankrike, John Carver, Mike Ashley, Newcastle, Patrick Viera, VM

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tynn og pen eller fet og stygg? Veier du mer enn 50 kg, hold deg hjemme!

Dessverre er dette setninger en rekke unge jenter og gutter kan lese i sosiale medier daglig. Facebook, Twitter, Intagram og...

En profesjonell forfatter, er en amatør som ikke gav opp!

Du av alle kan bli så god du vil, i alt du setter deg som mål. Du må bare ta...

Lukk