Den italienske urokråka Mario Balotelli maktet aldri å gjøre noe som var i nærheten av imponerende i Liverpool-drakta. Nå er er sjansen stor for at du aldri får sett 25-åringen i den velkjente røde drakta igjen.

Siden i sommer har «super»-Mario, som tjener mer enn 800.000 kr per uke, ikke hvert i nærheten av en startplass i startoppstillingen til Brendan Rodgers. AC Milan har sagt seg villig til å betale den enorme lønna for den mye omtalte Balotelli. Utrolig nok.

12450965153_207a6ffa01.jpg

Essere Uomini prima di essere campioni la lettera aperta a Mario BalotelliCreative Commons License

Nazionale Calcio via Compfight 

Regate de BenzemaCreative Commons License

Jan S0L0 via Compfight

I britiske nettaviser blir den fortsatt unge italieneren, omtalt som kanskje den aller verste signeringen i klubbens historie. Sterke ord, men mulig det stemmer også.

Ryktebørsen tilspisser seg kun en uke før overgangsvinduet stenger. Real Madrids Karim Benzema har vært linket både hit og dit, men la i dag ut en Twitter-melding for å sette en stopper for egne rykter.

 – Etter tre serierunder, er det ett av de fem beste og største lagene som virkelig trenger en spiss, mer enn noen andre. Manchester United. Wayne Rooney er en skygge av seg selv, og vil om få kamper bli satt på benken, om han ikke treffer nettmaskene. Landslagsspissen har ikke scoret siden april. 29-åringen har spilt imponerende 664 kamper for Manchester United, kanskje han bør skifte beite? Kanskje han må? 

Louis van Gaal har en bred og god stall, og han kjøpt klokt i sommer, men 0-0 mot Newcastle hjemme, er to poeng tapt. Hernández er ikke den spissen som kan garantere Manchester United 15-20 mål per sesong. Men skal de røde djevlene være med i toppen og sloss med Arsenal, Chelsea og Manchester City om de fire øverste plassene eller bedre – må de ha en spiss. Nå.

Ryktebørsen?

Jo den forteller at det er Alexandre Pato eller Barcelonas Neymar som er på den digre blokka til van Gaal. Må jo ha hårete mål skal man vinne noe.

 

 

Kilde: Thelegraph.co.uk

Vargas

Tags: AC Milan, Alexandre Pato, Arsenal, Benzema, Liverpool, Manchester United, Mario Balotelli, Neymar, Real Madrid, Wayne Rooney

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Selfie-Erna setter politikken i skyggen

Statsminister Erna Solberg (H) har det siste året blitt avbildet en rekke ganger med en såkalt "selfie-stang." En metallstang hvor...

Naken? Du sover vel ikke med klær på?

Det finnes ingen unnskyldning for å sove med klær. Fryser du bør du bytte til en tykkere dyne, og er...

Lukk