Alt tyder på at det er duket for store endringer i den røde, men også den blå delen av Manchester. Sterke krefter er i sving for å få på plass de aller beste managere tilgjengelig – for å komme tilbake til den vinnende formularen.

Det koster flesk å være det aller beste klubblaget i Europa, men det hele starter med å ha den aller beste treneren på benken.

Den kampen er allerede i gang og slutter i realiteten aldri, men sjelden har vi sett så store endringer som nå. Mye tyder på at det blir en voldsom rokering, der Guus Hiddink allerede har tatt over for Mourinho i Chelsea, og Jürgen Klopp erstattet som kjent Brendan Rodgers i Liverpool i oktober.

Bayern Münchens Pep Guardiola tar over Manchester City i sommer. Carlo Ancelotti tar over de tyske mesterne. Og oddsen er rekkordlav for at Luis van Gaals herjing med Manchester United er over. Da står selveste José Mourinho klar til å ta over. Noe som vil få tusenvis av Chelsea fans til å se rødt.

duke-0525Creative Commons License

Thomas Rodenbücher via Compfight

Pep Guardiola

The Sport Review via Compfight

Portugiseren ble hyllet på Stamford Bridge lørdag, der de mest trofaste gikk rett i strupen på tre av egne spillere som ble stemplet som rotter. Og som de fleste som følger engelsk fotball vet, det hele startet med sparking av Eva Carneiro, Chelsea-legen som som løp ut på banen i første serierunde, uten Mourinhos velsignelse.

Hva kan man si om Abramovitsj måte å drive sin klubb på? Annet enn at det er ren og skjær galskap. bedriten oppførsel av overbetalte spillere som ikke ønsker å gjøre det manageren befaler. Setter seg selv over klubbe og fans, og demonstrerer åpenlyst at de ønsker endringer.

José Mourinho er og blir «The Special One» for Chelsea-fansen, han har den beste CV i Europa, vant Premier League forrige sesong, er i kvartfinale i Champions League i denne, og det er spilt kun 16 kamper av Premier League 2015/2016. Russeren har mer penger enn forstand.

Hva kan Pep Guardiola makte å gjøre med Manchester City? Han tar kanskje med seg Robert Lewandowski, en av Europas aler beste spisser. Og han har som kjent et enormt nettverk i spansk fotball. Er det endelig klart for Messi magi i Premier League?

I Manchester United er det lite å juble for om dagen for Louis van Gaal. Allerede ute av Champions League, scorer mindre mål enn noen gang og to flaue tap mot lag som Norwich og Bournemouth er steg i feil retning. Nederlenderen, som har vært arrogant og småfrekk i nesten alle intervju, har fått en litt annen låt i det siste. Nå maner han til samhold. Van Gaal av alle vet at et brenner på dass, og at det skal et mirakel til for å berge sitt egen skinn nå.

José Mourinho er en god venn av Sir Alex Ferguson. Så lenge det renner blod gjennom den gamle skottens årer, vil han tenke det aller beste for sin klubb. Han sitter fortsatt i styret og ser samtlige kamper, hjemme- som borte. Sjansen er stor for at «Fergie» allerede har snakker med familien Glazer, som eier klubben, hvor han har snakket varmt og den tidligere Chelsea-manageren, til Manchester Uniteds fordel.

Man kan allerede se for seg settingen på Old Trafford 28. desember. Om Mourinho allerede da har tatt over for Louis van Gaal, hvor han skal møte sine utro tjenere i Chelsea igjen. Da vil «The Only One» få sin revansje.

Det er altså duket for en dramatisk sesong i Premier League, der lille Leicester fortsatt leder serien, og ligger godt an til å ta en av fire svært viktige plasser. Leicester spiller Champions League neste sesong, etter all sannsynlighet.

Er det rart man elsker engelsk fotball?

 

Vargas

Tags: Chelsea, Eva Carneiro, Guus Hiddink, José Mourinho, Manchester City, Manchester United, Pep Guardiola, Sir Alex Ferguson

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Star Wars: «The Force Awakens» – Den ultimate filmen

https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE leg0fenris via Compfight Stars gather in London for European premiere of #TheForceAwakens https://t.co/uLmWxilG4t pic.twitter.com/aIOi7npYXY — BBC News (UK) (@BBCNews)...

Chelsea i krise – Mourinho ferdig!

Alt tyder på at det er over for "The Only One" allerede 16 kamper ut i en mareritt-sesong som vil...

Lukk