Big brother 2015 – kan du se på norsk TV!

Big Brother 2015

Mange trodde at Big Brother ikke var tilgjengelig for norske TV-seere, men dette er nå endret. TV-Norges søsterkanal – kanalen «FEM» som er tilgjengelig for de aller fleste nordmenn, sender BIG BROTHER 2015!

– Big Brother er et unikt program i sjangeren, med et genialt format. Nå spisser vi innholdet. Vi har castet dypere og bredere både når det gjelder deltakernes alder og bakgrunn, og aktivt lett etter deltakere med et kraftig konkurranseinstinkt. Denne gangen handler det om å mestre spillet. Jeg våger å love at dette vil bli den mest spennende sesongen noensinne.

Adam Alsing.


 

Om du kan følge deltagerne døgnet rundt? Selvsagt, ellers ville det vel heller ikke vært ekte Big Brother. Klikk deg inn på nettsidene til Big Brother Norge eller Sverige og logg deg på D-play og følg henvisningene.

Vi har ennå ikke fått bekreftet om den norske programlederen fra 2014- sesongen, Pia Lykke er med. Dette kommer vi tilbake til så snart vi vet mer.

Vi anbefaler også å følge med på Facebook sidene til Big Brtoher sverige/Norge 2015 for kommentarer og nyheter fra fansen i begge landene.

Vil du delta i diskusjonen på jobben, på skolen eller rundt frokostbordet. Velg Big Brother som din favoritt-reality du også. Du kommer til å sappe deg inn på kanal «FEM» , søndag 11. oktober kl 21:00, du er nysgjerrig på deltagerne ikke sant?

 

Kilde: Bigbrothernorge.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.