Selvsagt bør de ikke det. All konkurranse er til forbrukernes beste, monopol – uansett i hvilken sammenheng, kan sammenlignes med et diktatur som har bare en diktator som styrer sitt rike som han selv vil, nesten alltid på bekostning av innbyggerne. Kulturdepartementet valgte selv å be om en utredning av dette, selv om konklusjonenene denne nådde er meget omdiskuterte alle veier.

Uten sammenligning forøvrig er det selvsagt viktig å se på rollen for hvert enkelt spillselskap som skal inneha en konkurrerende rolle med Norsk Tipping og andre aktører i et allerede presset marked.

En naturlig konsekvens for alle selskap som tilbyr pengepremier for forbrukere som ønsker å bruke egne midler i et forsøk på å bli rik, er at de åpenbart skal følge norsk lov og norske spilleregler.

shutterstock_72113845-1

Norsk Tipping har alt for lenge fått lov til å melke den største kua, og beholdt den beste fløten selv. Selvsagt er det en stort pluss at store deler av fortjeneste går tilbake til idretten, men det er allikevel betydelige summer som går til å administrere konsernet. Penger som kommer fra deg og meg, som drømmer om den største gevinsten.

Et tankekors i så måte, når en en-ukers Lotto-kupong har minste-premie på 45 kroner, der investeringen er 50 kroner. Det må bli et pent overskudd av slikt.

Regjeringen bør snarest gi andre; gjerne utenlandske aktører tilgang til det åpne markedet, også for nettspill som spilleautomater, kasino, bingo og andre pengepremie-spill, der disse kan konkurrere direkte med  Norsk Tipping. Nettopp for å gi forbrukerne et langt bedre tilbud enn det man har i dag.

Du som har en PC, kan spille hva som helst, hvor som helst, men da er ikke spillnettstedet underlagt norske lover og restriksjoner, det alene kan gjøre at du lett kan bli lurt for pengepremier du hadde foreventet å motta.

Uansett om du velger å spille, hos Norsk Tipping eller deres konkurrenter – aldri spill for mer enn det du har råd til å tape. Aldri!

 

Vargas

Tags: monopol, Nettspill, Norsk Tipping

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liverpool har brukt £216 millioner på tre år, Rodgers på vei ut?

En av verdens viktigste fotballklubber, den som står for selve symbolet for arbeiderklassen i Storbritannia, Liverpool Fotball Club, står ved...

Du vet du er deiligst i landet når du ser slik ut…

Noen velger å fokusere på utdanning, et vellykket liv med stasjonsvogn, med hus på landet, kjæreste og fire unger. Andre...

Lukk