Eldstedatteren «Lady Mary Crawley,» spilt av flotte Michelle Dockery (33,) har spilt inn sin siste scene i sesong seks av den meget populære TV-serien. Dessverre for alle som har fulgt den moderne, meget populære serien av «Herskap og tjenere». 

«Mary» har opplevd første verdenskrig, sin yngste søsters og ektemanns død. Nå må historien gå videre uten Lady Mary, men hvordan den populære, pripne, elegante og selvsentrerte «Lady Mary» forsvinner ut av Downton Abbey, er en godt bevart hemmelighet.

I dag skriver superstjernen via Instagram følgende:

«I dag er den siste dagen av det som har vært de mest strålende seks årene av livet mitt. Jeg er så takknemlig for å ha vært en del av denne familien, takk til hver og en av dere der ute for å se på.»

Michelle Dockery

Downton_Abbey_season_1

Jenny and Deans Wedding - 14-01-12-9146

Andrew Sweeney via Compfight

Skaperen av den serien som produseres av mektige ITV, er ingen ringere enn Julian Alexander Kitchner-Fellowes, Baron Felloowes of West Stafford. Men baronen reagerer også om du kaller ham bare Julian Fellowes (65). Mannen er både politiker og filmskaper, i tillegg til å lage dramatiske episoder av periode-dramaserier, så langt i seks sesonger. Bejublet og elsket over hele verden i mer enn hundre land.

ITV påstår å vite at mer enn 120 millioner TV-seere følger hver eneste episode. Imponerende.

Handlingen er lagt til det fiktive herskapshuset Downton Abbey, der den aristokratiske Crawley-familien og deres tjenererstab lever sammen. I hver sin etasje. Personlige intriger, kjærlighet, svik, utroskap, hat og misunnelse er endel av hverdagen.

Marys mor, «Cora – grevinnen av Grantham», spilt av kjente Elisabeth McGovern, gjestet Fredrik Skavlan i hans TV-show i 2012.

 

For mange nordmenn har NRKs julespesial vært et av de mest populære og mest sette programmene. Det er all grunn til å tro at statskanalen vil sende alle sesongen som produseres av Downton Abbey. Hver sesong har 10 episoder hver, julespesial episoden, kommer i tillegg.

Downton Abbey er også Storbritannias dyreste TV-produksjon, med en prislapp på mer enn en million pund, per time å produsere. Ikke rart det blir eventyrlige episoder, hver gang.

Foreløpig er det ikke kjent hva Michelle Dockery skal gjøre videre i karrieren, men hun har tvillinger, der i blant sønnen Zac Barker, som spiller «Marys» sønn «George,»  i den meget populære serien.

vi ønsker å takk Michelle Dockery for de magiske TV-øyeblikkene hun har gitt oss, de siste seks årene.

 

 

Kilde: Wikipedia.org

Vargas

Tags: Downton Abbey, Elisabeth McGovern, Julian Fellowes, Michelle Dockery, NRK

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Engelsk fotball er tilbake – Tippekampen lever!

Om du liker fotball eller ikke. Engelsk fotball er viktig for mange. Også for nordmenn. Om det er Everton, Chester,...

Kan Chelsea vinne igjen? Premier League, endelig tilbake!

For å ta det viktigste først. Ja. Chelsea kan vinne som i fjor, også like suverent. Men det er noen...

Lukk