Noen velger å fokusere på utdanning, et vellykket liv med stasjonsvogn, med hus på landet, kjæreste og fire unger. Andre velger å følge drømmen om å bli Norges mest sexy blogger – skjønt det ene kan forenes med det andre om man lykkes, Big Time!

(Noe av innholdet i dette innlegget kan virke støtende på sarte sjeler – du er herved advart)

Om du er stolt av deg selv – er det supert, og det bør du selvsagt alltid være, men det er lov til å være mer fornøyd med seg selv enn gjennomsittet og itillegg være lov til å si det. I plenum!

Miss Ninja har omsider fått så mye oppmerksomhet som blogger at hun nå kan kalle seg både kjendisblogger og toppblogger på en gang. Det faktum at hun i tillegg er en av Norges mest sexy kvinner – gjør henne til en av de mest populære bloggerne i bloggosfæren i 2015.

På tide med en anerkjennende pris?

1922610-7-1428945074469

Foto: Copyright Ninjavip.com

Når du i tillegg er både deilig og klok, vil annonsørene ligge langflate etter deg så lenge hele pakka er ekte, og ikke full av kjeltringstreker. Alle vet at mange bloggere- også de som har svært mange lesere – velger å pynte på fakta med å retusjere bilder, og å selge produkter for annonsører, uten å merke dette som reklame.

Du som nå vet hvordan Miss Ninja jobber- tror du bildene er retusjert?

Selvsagt er det kun ekte vare som gjelder. Om få år er nettopp Miss Ninja, Norges svar på f.eks Kim Kardashian. Ikke nødvendigvis fordi hun liker å vise seg fram naken og sexy, slik Kim er mest kjent for, men fordi hun tør å strekke grenser på bakgrunn av en stadig sterkere jantelov, som gjør det vanskelig for mange i å gjøre som de selv ønsker.  Nettopp slik Kardashian har gjort det i en årrekke.

Er du annonsør for en eller flere selskap i Norge, bør du satse stort på smellvakre Miss Ninja og hennes bloggsider. Hun vil innen kort tid revolusjonere bloggosfæren, media-Norge og resten av landet. Hun vil bli førstesidestoff du mer enn gjerne leser om, gang etter gang.

Grenser vil sprenges og du vil være med allerede fra start. Ikke sant?

Bli kjent med Norges deiligste kvinne -først som sist!

Følg gjerne Miss Ninja på Snapchat, via Fitfager!

Vargas

Tags: deiligst, Miss Ninja, Ninjavip.com, Toppblogger

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fra vår til sommer på noen timer!

Endelig ser det ut til at vinteren har slippet taket for godt, våren har ikke engang fått tak i oss...

Jurgen Klopp til Manchester City?

Mark McKenny via Compfight Kan den eksentriske og energiske Jurgen Klopp være den neste manageren for Manchester City? I følge...

Lukk