Falcao klar for United-rival, done deal!

Radamel Falcao (29) har vært på lån i Manchester United fra Monaco, en låneavtale som ikke stod i stil med hva det man vet hva colombianeren kan når han er i bra form. Han scorer mål i bøtter og spann.

Chelseas kloke, arrogante geni av en trener, José Mourinho, henter Falcao på lån, for å vise hva han faktisk er god for.

Et sjansespill? Mulig, men se hva andre spillere har lykkes med i Chelsea etter at de kom under Mourinhos vinger.

Falcao

Alex. Dumitrescu via Compfight

Frank Lampard, Eden Hazard, Ashley Cole, David Luiz, Didier Drogba og ikke minst Branislav Ivanovic, som kanskje har vært den viktigste spilleren for Mourinho siden han tok over på Stamford Bridge for andre gang. Alle disse nevnte, har spilt sin aller beste fotball i Chelsea, under «The Special One».

Noen har åpenbart floppet, og ikke taklet den kontroversielle trenerens personlighet, og måtte ha forlatt de blå etter få sesonger. Slik er det på øverste nivå i England, uansett klubb. Ikke alle lykkes, selv om treneren er den aller beste.

Falcao spilte 26 kamper for Louis van Gaal, han gjorde kun fire mål. Tør du å vedde i mot, om vi vedder på at han scorer flere i blå drakt? I sin tid som spiss for Atletico Madrid scoret Falcao mer enn 50 mål på nær 70 kamper, imponerende nok.

I Chelsea, om han får nok spilletid, får han også gode medspillere som vil gjøre jobben noe enklere å være spiss, enn i Manchester United. I følge våre britiske kilder, er det all grunn til å tro at Loic Remy, som er den spilleren som må lide for at Falcao får et draktnummer.

Mario Pasalic (20) kan være en spiller på vei til Monaco, som endel av låneavtalen rundt Falcaos overgang til Chelsea, men dette er ikke bekreftet. De aller fleste av de beste lagene i Premier League, vil garantert bruke penger når overgangsvinduet åpner 1. juli, for å forsterke sine lagdeler.

Nye spillere kommer, andre går.

Husk, terminlista for alle engelske lag, publiseres nøyaktig klokka 10:00 onsdag 17. juni. Følg med!

 

Vargas12.com følger Premier League for deg! 52. dager til seriestart!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.