Endelig er Norges ubestridte reality-serie tilbake. Nær en million nordmenn fulgte Farmen-finalen i fjor. Det er all grunn til å tro at årets sesong blir minst like populær. Farmen 2015 – Norges mest populære!

Vargas12.com, vil som vanlig følge deltagerne på gården tett, og komme med de aller viktigste oppdateringene underveis, i alle de 10 ukene Farmen sendes på TV2, nesten helt fram til jul.

Årets Farmen går nemlig i tykkeste skauen – midt i Romerike, helt nord i Akershus-fylke. Korn, mygg, flått og hoggorm så langt øyet rekker.

Hytta, huset, kafeen eller Farmen – alt etter hvem man spør, ligger Løntjernbråten, for den som er lokalt forankret. Nærmere bestemt ved Øvre Holsjøen.

Er det en reality-serie du bør følge, for å vite hva alle andre snakker om. Er det selvsagt Farmen 2015. Kampen for tilværelsen starter mandag 21. september kl 21:40 på TV2.

Programleder, Mr. Farmen personlig, Gaute Grøtta Grav.

Farmen 2015 - Norges mest populære!
Foto: Alex Iversen/TV2 underholdning

Hvem spiller spillet, hvem skjønner ikke spillereglene før det er for sent? Og hvem er villig til å dolke sin nærmeste venn i ryggen. For det må man vel gjøre før eller senere for å vinne hele greia?

Farmen 2015 – Norges mest populære!

14 deltagere (forpaktere) skal  forsøke å leve slik livet var i Norge i 1915. Med alle de utfordringer og vanskeligheter det var for de som drev med gårdsdrift for hundre år siden. Man skal tåle litt av hvert, både fysisk og mentalt, man skal tåle kritikk, bli dolket i ryggen, men allikevel spille spillet.

Noen tror de kan spillet, men blir sendt hjem uka etter, noen legger lange strategier om hvordan komme langt i spillet, men ser raskt at det er ikke så lett som man skulle tro. Husk at deltagerne bor på gården i lang tid, mye lengre enn de få klippene vi får se på TV. Murringen starter allerede etter et par dager.

Blir det kjærlighet mellom deltagerne, eller kanskje slåssing, krangling og munnhuggeri til seernes forlystelse?

Hytte og bil står og venter på vinneren etter 10 tøffe ukers kamp. Kampen om tilværelsen er i gang. Finner du din favoritt allerede etter første episode?

Her er alle deltagerne.

God fornøyelse!

Vargas

Pin It on Pinterest