Snart braker det løs med en ny sesong med Norges mest populære reality-serie. Farmen er tilbake, med Gaute Grøtta Grav som programleder. 

Scene for begivenhetene er Gullverket på Eidsvoll, der en en gammel kone; Mathilde er blitt syk. Forpakterne, de 14 deltagerne kommer inn og skal ta seg av gårdsdriften for henne.

Om det blir grupperinger, sladder, baksnakkelse, krangling, kyssing og samtaler med dyrene? selvsagt blir det det. Farmen 2015 er den 11. sesongen, og utvilsomt den mest populære TV-reality på norsk TV.

Årsak?

Premien, som er en bil og en hytte, på til sammen en drøy million kroner, lokker mange. Allikevel er det sannsynlig at kombinasjonen kjendisstatus, den romantiske settingen som TV2 er best i klassen på, der bilder av søte kattunger leker i sengene.

images FARMEN 2015 Foto: TV2 Underholdning

Samt de nasjonalromantiske bildene av potensielle kjærestepar som hopper sammen fra brygga, og det faktum at man får en opplevelse for livet, trekker mange tusen nordmenn til søknadsskjemaene.

Man får ri på hest, bli kjent med nye mennesker, komme bort fra hverdagen, og få en unik mulighet til å se seg selv på TV, flere ganger i uka – helt fram til jul.

– Du kjenner konseptet. Den som lyver best, får med seg medspillere som holder kjeft, og som er lojale mot hverandre, kommer lengst i Farmen. Men man skal alltid ha en stor porsjon flaks, fordi man vet aldri hvilke tanker alle de andre deltagerne gjør seg.

Man bør ikke skrike for høyt for lenge, man bør heller ikke bli for veik, og bli sett på som det svakeste ledd. Da kan man fort bli valgt som førstekjempe, noe som kan gjøre oppholdet kortere.

Farmen 2015, vil skape overskrifter i alle landets aviser, allerede fra første episode. Du bør følge med fra start, om du ikke vil gå glipp av den første krangelen, den første storbonden og det første møtet med dyrene.

Her er årets deltagere!

Premiere: Mandag 21. september kl 20:00 på TV2

 

Kilde: TV2.no

Vargas

Tags: deltagere, Farmen 2015, forpaktere, Gaute Grøtta Grav, hus, Hytte, Mathilde, premier, Premiere 21. september, TV2 underholdning

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League – årets viktigste kamp, Sturridge er tilbake!

YES! Liverpool news: Daniel Sturridge nears first team return: http://t.co/LQDgmblOEf via @Telegraph — José Medina (@josemedinajr) September 10, 2015 Gode...

Orgasmeproblemer? Da har du kommet riktig!

Noen ganger kan det være smart å planlegge livet. Sliter du med sexlysten kan et nettkjøp hjelpe deg på glid....

Lukk